Bi radi imeli čista tla, ne da bi za to morali dvigniti en sam prst? Potem si omislite robotski sesalnik. Naložba vanj vam lahko prihrani ogromno časa in truda. Ti sesalniki so namreč zasnovani tako, da se samodejno premikajo po vašem domu, pri čemer uporabljajo senzorje, ki zagotavljajo, da bo posesana (v nekaterih primerih pa tudi pomita) celotna površina tal in tudi vsi koti.

Robotski sesalniki so idealni za vsakodnevno čiščenje, in ker jih je večino mogoče programirati na daljavo, jih lahko nastavite tako, da delujejo, ko ste v službi ali po nakupih. Bolj preprosto do urejenega doma skoraj ne gre!

No, zaplete se lahko le pri izbiri robotskega sesalnika, saj je teh veliko vrst in so opremljeni z različnimi funkcijami. Pomembno je, da vam tak sesalnik ponuja dobro sesalno moč ter se zna spopasti tudi z vogali in koti, kot to na primer obvlada Rowenta X-PLORER Serie 75 S+.

Turbo krtača zlahka posesa večje prašne delce ali dlake hišnih ljubljenčkov.

Do 60 dni brez skrbi

Robotski sesalnik Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ je odlična rešitev za čiščenje doma z najsodobnejšo tehnologijo, s katero bo vaš dom ostal brezhiben. Vse delo samodejno opravi namesto vas, pokrije vsak centimeter tal, predvsem pa sam izprazni posodo za prah.

»Ta izjemen robotski sesalnik je opremljen z novo funkcijo Auto Empty, kar pomeni, da ob koncu vsakega čiščenja v samo 20 sekundah samodejno izprazni prah v poseben košek za do 60 dni miru,« povedo pri Rowenti in dodajajo, da se prednosti tu še ne končajo.  

Samodejno praznjenje koška za prah se izvede pri polnilni postaji.

Popolna pokritost s čiščenjem

Samodejni sesalnik, ki je primeren za vse površine, z izjemno lasersko navigacijo z lahkoto očisti celoten dom. In to zelo natančno na kar štiri načine (4 v 1):  stranska krtača čisti vogale in težko dostopna mesta, turbo krtača posesa lase, dlake in vlakna, motor BLDC zagotavlja zanesljivo sesanje, sistem Smart Aqua Power System pa omogoča mokro brisanje površin.

Tla tudi pomije

Ja, prav ste prebrali. Poleg klasičnega sesanja vam robotski sesalnik Rowenta X-PLORER Serie 75 S+  tla tudi mokro pobriše s štirimi stopnjami količine vode, ki jih lahko nastavite glede na vrsto tal. Nastavite pa lahko tudi druge parametre sesalnika, na primer, kje so neprehodna območja, čiščenje več nadstropij ali si shranite vaše priljubljene nastavitve.

Sesanje in mokro čiščenje hkrati. Sesalnik tako odstranjuje tudi najmanjše delce prahu in umazanijo.

Tih in učinkovit

Glede glasnosti sesalnika ne skrbite, saj deluje zelo tiho (le s 65 dB), kar pomeni, da ga lahko vključite tudi takrat, ko počivate ali spremljate priljubljeno televizijsko serijo. Pri krmarjenju skozi vaše stanovanje bo zlahka premagoval pragove in ovire do 18 mm, zaradi močne baterije, ki brez težav zagotavlja 120 minut čiščenja, pa bo počistil do 120 m2 površine oziroma vaš celoten dom.

Izjemno natančna navigacija z laserjem in kamero za pametno in metodično čiščenje bo z lahkoto zajela vaš celoten dom.

Lep in pameten

Robotski sesalnik Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ za piko na i sledi tudi sodobnim barvnim smernicam, saj je na voljo v beli in črni barvi, zato ga lahko kombinirate k vsem slogom notranje opreme, tako modernejšim kot bolj klasičnim. Je pa tudi inteligenten, saj poleg ukazov, posredovanih prek pametnih naprav, razume še glasovne ukaze. Združite ga na primer s sistemom Google Assistant in Amazon Alexa, nato pa samo z nekaj besedami spravite v delovanje ali načrtujte čiščenje v prihodnje.

Sesalnik Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ je oblikovan za preprosto popravilo. Poceni in hitra dobava rezervnih delov je mogoča iz 6200 servisnih centrov po vsem svetu, kar je del zaveze podjetja, da pomaga varovati okolje in zmanjšati količino odpadkov. Nadomestni deli so na voljo še 15 let po nakupu.

Posebno ponudbo robotskih sesalnikov Rowenta poiščite v prodajalnah Merkur, Big Bang, M Tehnika ter pri spletnih ponudnikih sesalnikov.

Sponzorirana vsebina