Statistike kažejo, da povprečen človek vsaj od dva- do trikrat tedensko vzame v roke sesalnik in napade prah. Je pa pri tem opravilu tudi precej selektiven, saj najraje sesa le lahko dosegljiva področja (tla, oblazinjeno pohištvo), zanemarja pa težko dostopna mesta, kot so koti pod stropom in področja pod pohištvom, saj ti zahtevajo, da se bodisi sklanja ali celo gre na vse štiri, premika težko pohištvo ali pleza na stole. Da tega ne bi bilo treba početi, dom bi bil pa vseeno čist, je tu rešitev: brezžični pokončni sesalnik za suho in mokro sesanje, ki deluje vsaj eno uro brez polnjenja.

Čeprav s sesanjem pokurite kar lepo število kalorij, približno 150 v pol ure, pa to gospodinjsko opravilo pri mnogih povzroča odpor. Razlog je največkrat povezan s tem, da je klasičen sesalnik težak, treba ga je s kablom priklopiti na vir elektrike, vleči za sabo ter izvajati najrazličnejše gimnastične podvige, da dosežete težko dostopna mesta, pri čemer trpijo vaš hrbet in kolena.

Rešitev, da boste končno vzljubili sesanje je, da kupite pravi pripomoček, na primer brezžični pokončni sesalnik za suho in mokro čiščenje, s katerim lahko neovirano čistite po celotnem domu.    

Strokovnjaki priporočajo sesalnik Rowenta X-FORCE, ki bo v hipu postal vaš najljubši hišni pomočnik. Namenjen je visoko zmogljivemu mokro-suhemu čiščenju tal ter drugih površin (zidu in delovnih površin). S tehnologijo Digital Force z močjo do 520 W in snemljivo baterijo do 32,4 V omogoča do kar ene ure in dvajset minut avtonomnega čiščenja, inovativne prednosti sesalnika pa so še: prilagajanje hitrosti in moči do 5 nastavitev na digitalnem zaslonu in tehnologija pregibne sesalne cevi Flex.

V paketu dobite sesalnik brez kabla, samostojno polnilno postajo, dve enostavni krtači, filter, nastavek za reže, krtačo za kavč, krtačo animal turbo, dve krpi, tehnologijo Aqua, mini upogljivo cev in polnilec.

Zmogljivo suho sesanje

Rowenta X-Force je opremljena z zmogljivimi sesalnimi lastnostmi, ki v trenutku posrkajo umazanijo in prah, ne glede na to, ali gre za preproge, odeje, pohištvo, ploščice ali parket. Aparat ves čas sesanja ohranja enakomerno moč in nadzor nad alergeni, saj je opremljen s filtrirnim sistemom HEPA, ki zajame alergene in delce, manjše od 0,3 mikrona, kar spodbuja čistejši zrak in zmanjšuje alergijske reakcije.

Učinkovito mokro sesanje

Poleg suhega sesanja Rowenta X-Force ponuja impresivne zmogljivosti mokrega čiščenja. Se vam je po tleh polila tekočina? Se je hišnemu ljubljenčku zgodila nesreča, ker ni mogel zdržati do sprehoda? Nobeni madeži niso toliko trdovratni, da jim ta vsestranski sesalnik ne bi bil kos. Na posebni Aqua sesalni glavi ima nameščeno mikro krpico, ki se sproti vlaži in omogoča čiščenje s higienskimi rezultati.

Najboljša izbira za lastnike hišnih ljubljenčkov

Ravno ta kombinacija suhega in mokrega čiščenja je idealna za lastnike hišnih ljubljenčkov. Dlaka, vonjave, raztreseni briketi, polite tekočine in drugi madeži, ki jih povzročajo kosmatinci, so za sesalnik Rowenta X-Force mala malica. Dlake boste na primer najučinkoviteje posesali s turbo krtačo, specializirano za pobiranje živalskih dlak; z njo boste že ob nekaj potegih poskrbeli za brezhibne fotelje.

Gibljiva sesalna cev

Še dodatno prednost prinaša gibljiva sesalna cev. Z njo lahko pod nizkim pohištvom sežete do štirikrat dlje, ne da bi se sklonili. Z LED-osvetlitvijo se razkrije prah v vsakem kotu. Poleg vsega tega sesalnik zagotavlja filtracijo, kar pomeni, da sprošča čist zrak. Pomembna je tudi posoda za prah, zasnovana za velike površine in manj pogosto praznjenje, ki jo je preprosto sneti in jo perete z vodo. Dodatno je tudi v pomoč, da lahko preprosto iz pokončnega sesalnika naredite ročnega, ki zlahka opravi z drobci na oblazinjenih ali delovnih površinah.

Potrebujete še kakšen razlog, da vas bo sesalnik Rowenta X-Force dokončno prepričal? S pomočjo velikega izbora nastavkov in krtač, preprostim vzdrževanjem in dolgo življenjsko dobo bo poskrbel, da za vami ali vašimi hišnimi ljubljenčki ne bosta ostali nobena drobtinica ali dlaka – niti na tleh niti na vašem kavču – njegovo moč pa z zadovoljstvom uporabljajo tudi številni znani Slovenci. Priljubljena voditeljica Ana Praznik je nad njim navdušena:

Več o sesalniku Rowenta X-FORCE, za katerega vam proizvajalec rezervne dele in servis zagotavlja kar 15 let, izveste na spletni strani rowenta.si/x-force-flex. Na voljo je v vseh bolje založenih prodajalnah malih gospodinjskih aparatov, kot so Big Bang, Merkur, Harvey Norman, M Tehnika in ostali.

Sponzorirana vsebina