Ker v zaprtih prostorih preživimo precej časa (po nekaterih podatkih kar 90 %), je nujno poskrbeti za ustrezno kakovost zraka. Če v svojem domu ne dihamo čistega in svežega zraka, bo davek najprej plačalo naše zdravje in dobro počutje. Glavoboli, draženje oči, težave s koncentracijo, splošno slabše počutje, težave s hormonskim neravnovesjem … Vse našteto je lahko posledica slabe kakovosti zraka.

Čeprav se vsi dobro zavedamo, kako pomembno je, da poskrbimo za kakovost svojega bivalnega okolja, pa pogosto na konkretne korake, s katerimi bi to dejansko zagotovili, kar malo pozabimo. A kaj če bi obstajala rešitev, ki bi kar namesto nas poskrbela, da bo zrak v našem domu svež in čist prav vse dni v letu? V mislih imamo vgradnjo prezračevalnega sistema.

Niso vsi prezračevalni sistemi enaki …

Ko enkrat pade odločitev o vgradnji prezračevalnega sistema, se nam po glavi začnejo porajati številna vprašanja in dileme. Bo prezračevalni sistem zares izboljšal kakovost bivanja? Kakšni bodo stroški vgradnje in porabe sistema? Se bomo zares enkrat za vselej znebili vlage in plesni? Kateri prezračevalni sistem sploh izbrati?

Prezračevalni sistem bo zagotovil zdrave bivalne razmere

Prezračevalni sistem i-Vent bo poskrbel za samodejno odvajanje izrabljenega zraka, neprijetnih vonjav, odvečne vlage in drugih škodljivih snovi. Hkrati bo v naš dom dovedel svež in čist zrak.

Zrak se skozi prezračevalno enoto ustrezno filtrira, zato bo življenje lažje tudi za vse alergike. Skozi filtre posamezne rekuperatorske enote namreč ne morejo cvetni prah, umazanija in prašni delci. Poleg tega so filtri trajni in zelo preprosti za čiščenje, saj jih le speremo pod tekočo vodo in spet so pripravljeni za uporabo.

Kakovosten prezračevalni sistem deluje skoraj neslišno

Prezračevalne enote i-Vent v osnovnem stalnem obratovanju delujejo v razponu glasnosti le med 26 in 32 dB. Za primerjavo: šepet znaša približno 30 dB. Nobenega strahu torej, da bi prezračevalni sistem motil naš spanec.

Prezračevalni sistem je varčen

Ena od odlik pametnega prezračevalnega sistema i-Vent je zagotovo tudi njegova varčnost, saj posamezna rekuperatorska enota na letni ravni porabi le za približno 2,3 € električne energije.

Prezračevalni sistem je mogoče preprosto namestiti in tudi upravljati

Pametne prezračevalne sisteme i-Vent je mogoče preprosto vgraditi tako v novogradnje kot tudi objekte starejšega datuma. Otročje lahko pa je tudi njihovo upravljanje, in sicer kar prek daljinca ali aplikacije, ki je na voljo tako za Android kot iOS uporabnike.

Kakovost zraka v svojem domu zaupajte specialistom za prezračevanje

V podjetju i-Vent že od leta 2010 skrbijo za čist zrak in zdrave bivalne pogoje domov v Sloveniji in tujini, zato so si popolnoma upravičeno prislužili naziv specialistov za prezračevanje. Podjetje je prejemnik številnih domačih in tujih nagrad, s katerimi le še potrjuje visoke standarde in zavezo k odličnosti.

Njihova pametna prezračevalna enota i-Vent je plod večletnega razvoja, poleg tega pa je tudi v celoti izdelana na slovenskih tleh.

Podjetje i-Vent se lahko pohvali s kar 17 strokovno usposobljenimi monterskimi ekipami, ki jih odlikujejo hitra odzivnost, natančnost in fleksibilnost. Do zdaj jim je zaupalo že več kot 150.000 zadovoljnih kupcev. 

Da boste za svoj denar zares dobili največ, so za vas pripravili akcijsko ponudbo, v kateri vam je pametna prezračevalna enota z rekuperacijo toplote i-Vent na voljo do kar 45 % ceneje (25 % popusta i-Vent + 20 % subvencije EKO sklada). Akcija velja od 7. 5. do 10. 6. 2024.

Naložba v i-Vent je naložba v prijetno in zdravo bivalno okolje v vseh letnih časih!


Sponzorirana vsebina