Stranišča s tušem so odlična naložba, ko gre za osebno higieno. Zdrava koža zagotavlja zadostno zaščito pred zunanjimi vplivi, vendar je tudi ranljiva – predvsem na občutljivih mestih, kot je intimni predel. Pravilno čiščenje je izjemno pomembno, da čim bolj zmanjšamo vpliv na naravne zaščitne sposobnosti kože.

Zaščita kože intimnega predela

Mila in vlažilni robčki pogosto vsebujejo alkohol, dišave in konzervanse. To v kombinaciji z brisanjem lahko draži občutljivo kožo intimnega predela, kar posledično spodbuja bakterijske okužbe, lahko povzroči tudi alergije in uniči naravno kislinsko bariero kože. Pri uporabi čiste vode za umivanje ni nevarnosti draženja in okužbe, kar pomeni, da je to najboljši način čiščenja po opravljeni potrebi.

Geberit AquaClean Alba je opremljen z najpomembnejšimi funkcijami za vzdrževanje higiene intimnega predela, kar je zagotovo prijetna in učinkovita funkcija prhanja.
Stranišče s prho lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom ali prek mobilne aplikacije.

Geberit AquaClean naprave

Podjetje Geberit že od leta 1978 proizvaja naprave s funkcijo prhanja, letos pa predstavlja novo straniščno školjko – Geberit AquaClean Alba. Preprosta eleganca novega stranišča s prho AquaClean Alba se popolnoma prilega vsakemu dizajnu kopalnice. Školjka izgleda kot klasična keramična školjka, a ponuja veliko več po dostopni ceni. Z AquaClean Alba postane umivanje intimnega predela po opravljeni potrebi na voljo mnogim gospodinjstvom.

Oglejte si način upravljanja in funkcije stranišča s prho Geberit AquaClean Alba:

Več informacij: www.geberit.si

Sponzorirana vsebina