Kaj imata skupnega stranišče s prho in oblikovanje? Se vam zdi, da ne veliko? Naj vam dokažemo nasprotno. Kajti če mislite, da je stranišče s prho gromozanska in nenavadna naprava, verjetno še niste videli modernih, privlačnih stranišč z integrirano prho.

Stranišče s prho skozi čas

Prvo stranišče s prho je iznašel Hans Maurer iz Švice proti koncu 50. let prejšnjega stoletja. Njegov »Closomat« naj bi revolucioniral higieno v švicarskih kopalnicah in spremenil nežno umivanje z vodo v stalno navado. Pozornost je bila na tehnologiji in funkciji, vendar so bili originalni modeli nepraktični, nerodni in neprivlačni na pogled.

Danes so okorne oblike in vidne tehnične povezave stvar preteklosti. Stranišče s prho je postal moderen predmet dobrega počutja in je del dizajnerskih kopalnic po vsem svetu. Za vsako življenjsko situacijo in individualne potrebe obstaja primerno stranišče s prho: najsi je to popolna straniščna naprava, stenska ali talna straniščna školjka ali samo fleksibilna nadgradnja.

Geberit AquaClean Sela.

Ko se združita tehnologija in oblikovanje

Stranišča s prho imajo skupno trajno zasnovo in brezčasen dizajn. Sodobna stranišča s prho so privlačna zaradi elegantnega videza. Še vedno lahko uživate v tehnologiji, vendar ta ni več vidna. Priključki za vodo in elektriko so namreč integrirani, s tem pa stranišče s prho ne izgubi svoje atraktivnosti in funkcionalnosti.

Geberit AquaClean stranišče s prho je na primer možno opremiti glede na vaše osebne preference: te vključujejo splakovanje TurboFlush, ogrevanje straniščnega sedeža, orientacijsko osvetlitev, topel fen in enoto za odstranjevanje vonjav. Umivanje z vodo je praktično in popolnoma avtomatsko z daljinskim upravljavcem ali s pomočjo aplikacije za daljinsko upravljanje.

Geberit AquaClean Tuma.

Seveda pa stranišče s prho ne ponuja samo več čistoče, temveč tudi več udobja in prikladnosti. Kljub integrirani tehnologiji je čiščenje preprosto. In zagotovo ne izgleda kot medicinska naprava. Zato ne preseneča, da so stranišča s prho zaradi svojega preprostega in elegantnega dizajna vedno bolj popularni v Evropi.

Trije privlačni modeli znamke Geberit

Mera Comfort: Geberit AquaClean Mera Comfort ima vitek in privlačen videz. Kot pri vseh modelih Geberit AquaClean, je tudi tu tehnologija nevidna, ampak zaznavna. Vključuje orientacijsko osvetlitev, ki se vključi ob vstopu v kopalnico in tiho tehnologijo splakovanja TurboFlush. Stranišče s prho Mera Comfort je v barvi sijajnega kroma zadaj in na dnu. Tovrstna barva odraža kopalniški svet, v katerem je Mera navadno montirana in ji omogoča, da se harmonično zlije s svojim okoljem.

Vitek in privlačen videz stranišča s prho Geberit AquaClean Mera.

Sela: Geberit AquaClean Sela je osupljiva s svojo eleganco in izjemnimi materiali. Tako kot Mera Comfort in Classic, je Sela na voljo v alpsko beli barvi in barvi sijajnega kroma. Ta AquaClean model ponuja ekstremno preproste funkcije in je odličen za skoraj vsako kopalnico.

Tuma Comfort: Zaradi svojih čistih linij pristaja Geberit AquaClean Tuma Comfort skoraj vsaki kopalnici. Tuma Comfort je na voljo v štirih različnih barvah. V kombinaciji z AquaClean oblikovno ploščo ali Geberit Monolithom, je idealna rešitev za najemniška stanovanja – ne samo vizualno, temveč tudi zaradi tehnologije, saj se keramika zlahka odstrani in namesti drugam, če se stanovalci preselijo.

Več >>> www.geberit.si

Sponzorirana vsebina