Pri prenovi kopalnice je smiselno razmisliti o uporabi novih tehnologij in izboljšav. Stranišče s prho, na primer, vas namesto s papirjem očisti z vodo in zagotavlja visok nivo udobja pri uporabi. S stranišči s prho Tuma, Sela in Mera ponuja Geberit rešitev za vsako kopalnico.

Geberit predstavlja različna stranišča s prho iz linije AquaClean – vse od elegantne kompletne WC naprave do prilagodljivih rešitev za izboljšanje stranišča. Katerega koli od treh izberete, ste lahko prepričani, da bo v vašo kopalnico prinesel impresivno obliko in dovršene funkcije.

AquaClean Mera briljira na vseh področjih

Geberit AquaClean Mera je s svojim lebdečim dizajnom najbolje prodajan tuš WC v vsej Evropi in tako postavlja nove standarde v vseh pogledih. Mera je primerna za vse, ki se želijo razvajati z dodatnimi funkcijami in wellnessom. Poleg inovativne in preizkušene tehnologije prhanja WhirlSpray ter školjke brez roba s tehnologijo splakovanja TurboFlush, se ponaša še z diskretno orientacijsko osvetlitvijo, ki usmerja uporabnika v temi.

Mera navdušuje s svojo eleganco in estetiko ter pooseblja najvišje standarde kakovosti – predvsem glede tehnologije, oblikovanja in udobja.

AquaClean Sela je pametno stranišče

Stranišče AquaClean Sela s prho z elegantnim in minimalističnim oblikovanjem je narejeno iz visokokakovostnih materialov in je primerno za vse oblikovalske izbirčneže. Oprema Sele ponuja vse klasične funkcije stranišča s prho. Sem spadajo patentirana tehnologija prhanja WhirlSpray, tiha in izjemno učinkovita tehnologija splakovanja TurboFlush, školjka brez roba, ki je enostavna za čiščenje, in program za samodejno odstranjevanje vodnega kamna.

Sela je oblikovalska ikona, ki se zna prilagoditi vsaki kopalnici.

AquaClean Tuma je presenetljivo vsestranska

Model AquaClean Tuma je kompakten in vsestranski, primeren za vse tiste, ki cenijo uravnoteženo razmerje med zmogljivostjo in ceno. Funkcije, kot na primer WhirlSpray, ogrevanje WC deske, odstranjevanje neprijetnih vonjav in sušilec s toplim zrakom s petimi individualno nastavljivimi temperaturami, spremenijo vsak obisk kopalnice v wellness izkušnjo. Kot alternativo ponuja Geberit tudi cenejši model Tuma Classic, ki ima osnovne funkcije stranišča s prho po izjemno ugodni ceni. Geberit AquaClean Tuma je na voljo tudi kot straniščni nastavek, ki je opremljen z enakimi funkcijami kot kompletna naprava in se lahko kombinira z različno oblikovno kompatibilno in že nameščeno WC keramiko.

Več: www.geberit.si