Kaj imata skupnega stranišče s prho in dizajn? Pravite, da ne veliko? Dokazali bomo nasprotno. Kajti če mislite, da gre za veliko in grdo napravo, verjetno še niste videli modernih, privlačnih stranišč s prho.

Prvo stranišče s prho je proti koncu 50. let preteklega stoletja izumil Hans Maurer iz Švice. Njegov »Closomat« je pomenil revolucijo higiene v švicarskih kopalnicah in spremenil nežno umivanje z vodo v stalno navado. Pozornost je bila usmerjena na tehnologijo in funkcijo, vendar so bili originalni modeli nepraktični, nerodni in neprivlačni na pogled.

Danes so okorne oblike in vidne tehnične značilnosti stvar preteklosti. Stranišče s prho je postalo moderen predmet dobrega počutja in je del dizajnerskih kopalnic po vsem svetu. Pravzaprav lahko rečemo, da za vsako življenjsko situacijo in individualne potrebe obstaja ustrezno stranišče s prho: najsi je to popolna WC naprava, stenska ali talna stranišča školjka ali samo fleksibilna nadgradnja.

Ko se združita tehnologija in oblikovanje

Vsa stranišča s prho Geberit odlikujeta trajen produktni koncept in brezčasen dizajn. Privlačna so zaradi elegantnega izgleda, kar pomeni, da lahko še vedno uživate v tehnologiji, vendar ta ni več vidna: priključki za vodo in elektriko so skriti, tako da stranišče s prho ne izgubi svoje atraktivnosti.

Še vedno pa obstaja cela kopica inovativnih funkcij. Stranišče s prho Geberit AquaClean je na primer možno opremiti s TurboFlush splakovanjem, z ogrevanjem straniščnega sedeža, orientacijsko osvetlitvijo, toplim fenom in  enoto za odstranjevanje vonjav. Umivanje z vodo je praktično in popolnoma avtomatsko z daljinskim upravljavcem ali s pomočjo aplikacije za daljinsko upravljanje.

Stranišče s prho ne ponuja več samo čistoče, temveč tudi več udobja. Kljub integrirani tehnologiji je namreč izredno preprosto za čiščenje.

Tri privlačna stranišča s prho Geberit

Mera Comfort: AquaClean Mera Comfort je vitke in privlačne oblike. Kot pri vseh modelih Geberit AquaClean je tudi tu tehnologija nevidna, ampak zaznavna. Vključuje orientacijsko osvetlitev, ki se aktivira ob vstopu v kopalnico, in tiho TurboFlush tehnologijo splakovanja. Stranišče s prho Mera Comfort je v barvi sijajnega kroma zadaj in na dnu, kar omogoča, da se harmonično zlije s svojim okoljem.

Sela: Stranišče s prho AquaClean Sela je osupljivo zaradi svoje elegance in izjemnih materialov. Tako kot Mera Comfort je na voljo v alpsko beli barvi in barvi sijajnega kroma. Ta model AquaClean ponuja izjemne funkcije, ki so preproste za uporabo in jih brez težav vključimo v vsako kopalnico.

Tuma Comfort: Stranišče s prho Geberit AquaClean Tuma Comfort je zaradi čistih linij primerno za vsako kopalnico. Na voljo je v štirih različnih barvah ter je v kombinaciji z oblikovno ploščo AquaClean ali Geberit Monolithom idealna rešitev za najemniška stanovanja: ne samo vizualno, temveč tudi zaradi tehnologije, saj se keramika zlahka odstrani in namesti drugam, če se stanovalci preselijo.

Več: www.geberit.si

Sponzorirana vsebina