V našem službenem in zasebnem življenju vlada stres in vedno se nam nekam mudi. Med enim sestankom že organiziramo drugega, in če sedemo na kavč, da bi si zvečer ogledali film, ob tem hkrati brskamo še po objavah na Instagramu. Skrajni čas je, da si vzamemo čas zase – in kje bi to lahko boljše storili kot v sproščenem vzdušju kopalnice?

1. Visokokakovostna kopalniška oprema

Visokokakovostna, vizualno vabljiva kopalnica je osnova za prijetno vzdušje. Če so vsi detajli pravi, vam bo notranjost kopalnice omogočila pravi začetek dneva in veselje ob večernem prihodu domov. Čudovite rešitve za shranjevanje omogočajo kar največjo priročnost in še najmanjšo kopalnico spremenijo v oazo dobrega počutja.

2. Stranišče s prho

Stranišče je predmet, ki ga vsak dan uporabljamo brez razmisleka, stranišče s prho pa je veliko več kot povprečen kopalniški element, saj poleg drugih prednosti omogoča popolnoma nov občutek svežine in čistoče. Vsak obisk stranišča spremeni v dragoceno priložnost za trenutek dobrega počutja.

3. Ogrevana ogledala

Za trenutek si predstavljajte, da ste pravkar zjutraj stopili iz vroče prhe in stojite pred umivalnikom, da se obrijete ali naličite, vendar je ogledalo zamegljeno. Lahko bi ga osušili s sušilnikom za lase ali obrisali, vendar to zahteva čas in trud. Če nočete, da se ogledalo zamegli med vašim prhanjem, potrebujete ogrevano kopalniško ogledalo.

4. Dodatki

Prijetno vzdušje v kopalnici lahko pričarate že z nekaj detajli: soj sveč, prijetne vonjave, nežna glasba ali rože in lončnice bodo vašo kopalnico spremenili v prostor dobrega počutja kot iz revije.

Še več nasvetov za razkošje v kopalnici pa najdete tukaj.

Sponzorirana objava