Najbolj svež rezultat sodelovanja med podjetjem VOGA in priznanimi slovenskimi oblikovalci je stenski obešalnik AGAWA. Ta inovativni kos pohištva je na pohištvenem sejmu SICAM 2023 v italijanskem Pordenonu pritegnil izjemno pozornost obiskovalcev ter prejel številne pohvale in priznanja.

S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in z malo sreče pri žrebu je stenski obešalnik AGAWA lahko tudi vaš. Odgovore pričakujemo do vključno 19. junija 2024, in sicer tako, da izpolnite obrazec spodaj.

Več o nagradi:

Oblikovalski mojster Ernest Nograšek je s svojo vizijo ustvaril stenski obešalnik, ki združuje funkcionalnost in estetsko dovršenost. S pomočjo izkušenih tehnologov podjetja VOGA je AGAWA zaživela v vsej svoji lepoti in praktičnosti. Obešalnik je zasnovan tako, da ga lahko namestimo na ravno steno ali v kot, saj so priloženi posebni kotni nastavki, ki omogočajo fleksibilno namestitev. Ročice za obešanje so vrtljive, kar omogoča, da jih postavimo v položaj, ki nam najbolj ustreza, s čimer je obešalnik prilagodljiv različnim potrebam uporabnikov.

AGAWA je izdelana iz visokokakovostnih prašno barvanih jeklenih profilov, ki so na voljo v elegantni črni ali beli barvi. Zaključki ročic za obešanje so obogateni z diski iz masivnega hrasta, kar dodatno poudarja prefinjenost, združevanje materialov in kakovost tega dizajnerskega kosa. Kombinacija kovine in lesa ustvarja harmonijo med sodobnim in naravnim, kar omogoča, da se obešalnik lepo vključi v različne notranje ambiente.

Stenski obešalnik AGAWA je več kot le praktičen dodatek v vašem domu; je tudi izjemen oblikovalski kos, ki prinaša stil in funkcionalnost v vsak prostor.

Velikost obešalnika v mm.

O podjetju:

VOGA je podjetje, ki že več kot 32 let sodeluje na trgu kot specializirani proizvajalec kovinskih elementov za pohištveno industrijo z lastnim razvojem pohištvenih sistemov. Njihovi izdelki so rezultat zavezanosti sodobnemu oblikovanju ter pametnim in racionalnim tehničnim rešitvam.

V podjetju VOGA verjamejo v združevanje sloga, elegance in kakovosti. Njihovo pohištvo je oblikovano z namenom, da ustvari privlačno in funkcionalno okolje v domu ali poslovnem prostoru. Z ugodnimi cenami želijo omogočiti dostop do izjemnega dizajna in kakovosti vsem svojim strankam. Ponujajo široko paleto izdelkov, ki segajo od klasičnih kosov do sodobnih mojstrovin. Vse izdelke odlikuje visokokakovostna izdelava, skrbno izbrani materiali in brezkompromisna pozornost do detajlov.

V podjetju VOGA so predani zagotavljanju vrhunskih storitev, njihova ekipa strokovnjakov vam stoji ob strani, da vam pomaga pri izbiri najboljših izdelkov za vaše potrebe. Poleg tega ponujajo tudi storitve po meri, da zadovoljijo vaše posebne zahteve. Zaradi njihove zavezanosti kakovosti in dizajnu je že več desetletij VOGA prisotna na mednarodnem trgu. Njihovi izdelki so na voljo v več državah po vsem svetu, njihova kakovost pa omogoča, da razvijajo dolgoročne partnerske odnose.

VOGA stremi k oblikovanja pohištva z inovativnimi idejami, kakovostnimi izdelki in odlično storitvijo strankam. Zavezani so k ustvarjanju domačih in poslovnih prostorov, ki odražajo vaš osebni slog in estetske preference. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran ali jih kontaktirajte za individualno svetovanje.

Nagradno vprašanje:

1
Kdaj je bil obešalnik AGAWA prvič predstavljen javnosti?

* obvezno izpolniti

Z oddajo tega spletnega obrazca soglašam, da Matador produkcija, d.o.o. obdeluje ter uporablja moje zgoraj vpisane osebne podatke za namen izvajanja te nagradne igre, vključno z objavo mojega imena in priimka v primeru prejema nagrade, in za namen neposrednega trženja s pomočjo elektronskih komunikacij (obveščanja o svojem poslovanju, novostih in akcijah), objavljeno na spletnem naslovu https://www.tvambienti.si ter na FB strani.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

O nagradni igri

Več o pravilih nagradne igre

Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradne igre »STENSKI OBEŠALNIK AGAWA«

1. Organizator in partner nagradne igre
Organizator nagradne igre »STENSKI OBEŠALNIK AGAWA« je Matador produkcija d.o.o., Hafnerjevo naselje 129, 4220 Škofja Loka / v nadaljevanju organizator; partner nagradne igre pa je VOGA d.o.o.,Industrijska cesta 5, 1290 Grosuplje / v nadaljevanju partner.

2. Potek nagradne igre
Nagradna akcija poteka od 5. 6. 2024 do vključno 19. 6. 2024 na www.tvambienti.si. Nagradno igro podpira tudi njena FB stran.

3. Sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki:
• pravilno odgovorijo na zastavljeno vprašanje v nagradni igri:
Kdaj je bil obešalnik AGAWA prvič predstavljen javnosti?

A. Leta 2020
B. Leta 2022
C. Leta 2023

• oddajo svoje podatke na spletni strani nagradne igre,
• so državljani Republike Slovenije in so starejši od 18 let,
• izpolnjujejo tukaj navedene pogoje sodelovanja.

V primeru, da je nagrajenec oseba, ki je mlajša od 18 let, mora nagrajenca zastopati oseba, starejša od 18 let, ki ima po zakonu in/ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da to mladoletno osebo zastopa. Nagrade ni mogoče prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju ter partnerju nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani.
Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
Ena oseba lahko pošlje le enkrat odgovor na nagradno vprašanje.

4. Nagrada, načini njene pridobitve ter obveznosti
Partner prispeva nagrado te nagradne igre: STENSKI OBEŠALNIK AGAWA (1 kos) in poskrbi za dostavo nagrade na nagrajen-kin/čev naslov.

Za nagrado nagradne igre »STENSKI OBEŠALNIK AGAWA« se potegujejo vsi, ki bodo v razpisanem roku trajanja nagradne igre in v skladu s Splošnimi pogoji sodelovanja in pravili nagradne igre poslali pravilen odgovor na nagradno vprašanje.
Med prijavljenimi kandidat-kami/i bomo izbrali en-o/ega, ki bo dobil STENSKI OBEŠALNIK AGAWA. Nagrajen-ko/ca bo izbral predstavnik Matador produkcije, d. o. o., in sicer naključno z žrebanjem.

5. Namen nagradne igre
Namen nagradne igre je promocija spletne strani www.tvambienti.si in njene FB strani ter izvajanje trženjskega komuniciranja v okviru prej omenjenih medijev. Organizator nagradne igre pridobi bazo sodelujočih kandidat-k/ov v nagradni igri. Na pridobljeno bazo lahko pošilja sporočila za javnost, promocijski material ter tudi konkretne komercialne ponudbe.

6. Pristojnosti predstavnika organizatorja:
Predstavnik organizatorja ima sledeče pristojnosti:
• Nadzor poteka nagradne igre in določitev nagrajen-ke/ca, v skladu s temi pravili nagradne igre, ukrepanje v primeru suma, da je sodelujoč-a/- kandidat-ka/- kakorkoli ravnal v nasprotju s pravili te igre.
• V kolikor določen-o/ega sodelujoč-o/ega kandidat-ko/a sumi nespoštovanja pravil te nagradne igre, ji/mu mora dati možnost zagovora, v katerem pojasni, da je dejansko ravnal-a/- v skladu s pravili te nagradne igre. Sodelujoč-a/i kandidat-ka/- mora v tem primeru v roku 7 dni od poslanega e-poštnega obvestila o sumu nespoštovanja pravil nagradne igre s strani predstavnika organizatorja, temu nesporno dokazati, da to ne drži. V kolikor sodelujoč-a/i kandidat-ka/- tega ne dokaže na način, kot ga je predpisal predstavnik organizatorja oziroma se ne odzove na njegov poziv, jo/ga ima predstavnik organizatorja pravico nemudoma diskvalificirati.
• Vsa komunikacija s sodelujočimi se izvaja prek e-poštnega naslova ali njihovih telefonskih ali mobilnih številk.
• Odločitve predstavnika organizatorja glede morebitnih diskvalifikacij sodelujočih kandidat-k/ov v akciji so dokončne in nepreklicne. O ravnanju in odločitvah predstavnika organizatorja se sestavi zapisnik.

7. Izbor z žrebanjem ter obveznosti izhajajoče iz nagradne igre
Predstavni-ca/k organizatorja nagradne igre bo dne: 20. 6. 2024, na naslovu: Hafnerjevo naselje 129, 4220 Škofja Loka, naključno izbral-a/- nagrajen-ko/ca z žrebanjem. V izboru se bodo upoštevali prejeti odgovori na nagradno vprašanje do vključno 19. 6. 2024.
Izbran-a/i nagrajen-ka/ec bo na dan izbora obvešče-na/n o prejetju nagrade po e-pošti. Ime nagrajen-ke/ca bo tudi objavljen na www.tvambienti.si.
Komisija bo nagrajen-ko/ca ponovno preverila, če je sodelova-la/l v skladu s Splošnimi pogoji sodelovanja in pravili nagradne igre.

Nagrajen-ka/ec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan predložiti organizatorju nagradne igre natančne osebne podatke in podatke o davčnem statusu: davčno številko in davčno izpostavo. V primeru predložitve netočnih ali nepopolnih podatkov, lahko organizator nagradne igre zavrne predajo nagrade. Partner nagradne igre bo od navedene vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme nagrajen-ke/ca. Nagrajen-ka/ec nagradne igre sporoči svoje podatke najkasneje v roku 14 dni od prejema obvestila o nagradi.

Če se posamezn-a/i nagrajen-ka/ec na obvestilo o izboru nagradne igre »STENSKI OBEŠALNIK AGAWA« ne odzove ali ne posreduje zgoraj naštetih podatkov in dokazil v roku 14 dni od prejema obvestila, da je prejemnik nagrade, izgubi pravico do prejema nagrade, nagrada pa se v tem primeru podeli drug-i/emu sodelujoč-i/emu kandidat-ki/u.
Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagrado »STENSKI OBEŠALNIK AGAWA« rešuje partner nagradne igre. Organizator je v primeru reklamacij v zvezi z nagrado prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do izbranih kandidatov.

Nagrade v nobenem primeru ni mogoče zamenjati za drugo nagrado ali zahtevati izplačila njene protivrednosti v denarju. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajen-ka/ec v določenem roku na sedežu podjetja organizatorja z ustreznim dokumentom izkaže svojo identiteto. V primeru, da nagrajen-ka/ec tega noče storiti, izgubi pravico do nagrade in sodelovanja v nagradni igri.

8. Ostale obveznosti organizatorja in partnerja
Dokumentacijo v zvezi z nagradno igro hrani organizator nagradne igre, in sicer:
• dokumentacija v zvezi z organizacijo in izvedbo nagradne igre, kakor tudi ta pravila, se hrani v prostorih organizatorja nagradne igre tri (3) leta;
• dokumentacija v zvezi z nagrajen-kami/ci (obvestila o osebnih podatkih, davčna dokumentacija) se hrani v skladu z veljavnimi davčnimi in računovodskimi predpisi;
Po preteku zgoraj navedenih rokov organizator nagradne igre dokumentacijo komisijsko uniči v skladu s svojimi internimi akti.

Organizator in partner ne krijeta stroškov komunikacije in drugih stroškov, ki jih ima sodelujoči v nagradni igri s sodelovanjem v njej.
Organizator si pridržuje pravico, da v primeru nepredvidenih okoliščin kadarkoli in brez predhodnega obvestila začasno prekine ali konča nagradno igro. Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če bi se s tem izognil zlorabi nagradne igre v škodo sodelujočih.

9. Varovanje podatkov
Vse informacije o tem, kako zbiramo, hranimo in obdelujemo vaše podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti, ki je objavljena na tej povezavi: https://www.tvambienti.si/politika-zasebnosti, ter v Politiki zasebnosti na partnerjevi strani https://voga.si/sl/politika-zasebnosti/.

10. Tolmačenje členov pravil
Za tolmačenje posameznih členov pravil sta pristojna organizator in partner nagradne igre. Morebitne napake v izvedbi nagradne igre bo organizator reševal pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi običaji. V primeru hujše kršitve teh pravil lahko organizator razveljavi nagradno igro kot celoto in jo z ustreznimi popravki ponovi.
Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje in so v času nagradne igre na vpogled sodelujočim kandidat-kam/om.

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu sodelujoče kandidat-ke/e obvestil o vsaki spremembi pravil.

11. Preklic sodelovanja
Sodelujoč-a/i kandidat-ka/- lahko kadarkoli v času trajanja nagradne igre prekliče svoje sodelovanje v nagradni igri, tako da pošlje sporočilo organizatorju na e-naslov: info@tvambienti.si. Po prejemu tega sporočila, ga organizator izključi.

12. Reševanje pritožb
Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator na elektronskem naslovu: info@tvambienti.si. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujoč-o/ega kandidat-ko/a oziroma po potrebi tudi vse ostale.

13. Ostalo
S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujoč-a/i kandidat-ka/- strinja z vsemi zgoraj naštetimi pravili in pogoji.

14. Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da sodelujoč-a/i kandidat-ka/- soglaša s Splošnimi pogoji sodelovanja in pravili nagradne igre.

15. Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradne igre ter kje se nahajajo
Pravila nagradne igre so na vpogled na spletni strani www.tvambienti.si.

16. Uporaba osebnih podatkov
Nagrajen-ka/ec nagradne igre dovoljuje objavo posredovanih osebnih podatkov na spletni strani www.tvambienti.si ter na njeni FB strani ter v medijih partnerja in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre. Nagrajen-ka/ec se prav tako strinja, da s sodelovanjem v nagradni igri dovoli organizatorju in partnerju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

S sodelovanjem v nagradni igri »STENSKI OBEŠALNIK AGAWA« sodelujoč-e/i kandidat-ke/i potrjujejo, da so seznanjeni s Splošnimi pogoji sodelovanja in pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator. Vsi osebni podatki bodo varovani v skladu z 9. členom tega dokumenta in skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Sodelujoč-e/i kandidat-ke/i nagradne igre potrjujejo, da so s Splošnimi pogoji sodelovanja seznanjeni, jih sprejemajo ter da so posredovali resnične podatke in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu z njimi.

17. Reševanje sporov
Morebitne spore zaradi izvedbe nagradne igre ali v povezavi z njo rešuje stvarno pristojno sodišče v Ljubljani.

Datum objave pogojev sodelovanja v nagradni igri: 5. 6. 2024

Politika zasebnosti in odjava od novic

Vse informacije o tem, kako zbiramo, hranimo in obdelujemo vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti, ki je objavljena na tej povezavi https://www.tvambienti.si/politika-zasebnosti/.

Od prejemanja novic se lahko kadar koli odjavite z uporabo povezave za avtomatsko odjavo v vsakokratni elektronski novici ali s sporočilom na e-naslov info@tvambienti.si. V kolikor želite kakršno koli spremembo v zvezi z vašimi osebnimi podatki, ki ste nam jih zaupali v preteklosti, nam to lahko sporočite po elektronski pošti na naslov info@tvambienti.si.

Matador produkcija, d.o.o.

Arhiv nagradnih iger

1. NAGRADNA IGRA: APRIL, STOJALO ZA DEŽNIKE
2. NAGRADNA IGRA: Vzglavnik Leticia AntiAge
3. NAGRADNA IGRA: “JAGABABA”
4. NAGRADNA IGRA: Zložljiv vrtni ležalnik
5. NAGRADNA IGRA: Usnjeni hišni copati
6. NAGRADNA IGRA: ležišče TrioComfort iz Maremica
7. NAGRADNA IGRA: LIDO
8. NAGRADNA IGRA: Hišni copati
9. NAGRADNA IGRA: Vikend paket za 2 osebi v ENERGETSKO SAMOOSKRBNI VILI MRAVLJEVI
10. NAGRADNA IGRA: IR GRELNI PANEL SUNLIFE PREMIUM
11. NAGRADNA IGRA: hišni copati Ambienti
12. NAGRADNA IGRA: VIKEND DOŽIVETJE Z E-AVTOMOBILOM
13. NAGRADNA IGRA: IR GRELNI PANEL SUNLIFE PREMIUM
14. NAGRADNA IGRA: IR GRELNI PANEL SKY
15. PRALNE ZAŠČITNE MASKE z logotipom Ambienti
16. NAGRADNA IGRA: kavni avtomat MIELE
17. NAGRADNA IGRA: hiška UTAUTA
18. NAGRADNA IGRA: lesena mizica
19. NAGRADNA IGRA: Mizica, pogrni se z izdelki slovenskih oblikovalcev
20. Nagradna igra: Poletje v kuhinji
21. Nagradna igra: Vstopnice za razstavo ”Svet znotraj”
22. Nagradna igra: Lesena hiška Ambienti
23. Nagradna igra: AMBILIGHT TELEVIZOR PHILIPS”
24. Nagradna igra: Leseni otroški stolček Froc
25. Nagradna Igra: Skodelica Ambienti
26. Nagradna igra: igralni voziček in samokolnica Ooh Noo