Razstava Top ideje bo v okviru pohištvenega sejma Ambient Ljubljana letos potekala že devetič.

Top ideje oblikovalska borza idej s pogledom v prihodnost, kjer se oblikovalci, arhitekti in oblikovalski navdušenci lahko predstavijo z inovativnimi idejami in izdelki s področja bivanjske kulture. Dogodek mladim oblikovalcem omogoča javno predstavitev njihovega dela ter hkrati vzpostavlja nujen dialog med oblikovalsko stroko, slovenskimi in tujimi proizvajalci elementov bivanjske kulture in končnim uporabnikom.

Odlična odskočna deska

Vsako leto sejem obišče preko 30 tisoč obiskovalcev, partnerstva pa se lahko spletejo tudi med mladimi oblikovalci in nekaj več kot 180 že uveljavljenimi podjetji, ki takrat razstavljajo na sejmu Ambient. Podeljene bodo tri nagraje za najboljši izdelek in nagrada za najbolje oblikovan razstavni prostor: nagrajenci pa bodo dobili še posebno medijsko pozornost. 

Med danes uspešnimi blagovnimi znamkami, ki so v začetku svoje poti izkoristili priložnost za predstavitev na tako obiskanem sejmu, štejemo AKLIH, Atelje Mali, Desnahemisfera, Kauch, 3S design, Tak kolektiv, Maja Repotočnik idr.

Več o načinu prijave na razstavo si lahko preberete na povezavi.

Fotografije: Gospodarsko razstavišče