Kopalnica vse bolj postaja individualni prostor dobrega počutja. S skrbno zasnovanim kopalniškim pohištvom in sanitarnimi moduli, ki so opremljeni s številnimi elektronskimi funkcijami, je intimni prostor že na robu znanstvene fantastike.

Najbolj napredni v različnih kopalniških rešitvah so gotovo pri podjetju Geberit, ki je letos predstavilo prenovljeni sanitarni modul Geberit Monolith Plus. Ta med drugim zagotavlja nov koncept osvetlitve s štirimi možnostmi zatemnitve ter je združljiv z aplikacijo Geberit Home, kar pomeni, da lahko kar prek pametnega telefona nastavite na primer odvajanje vonjav iz kopalnice in intervalno splakovanje. S slednjim se zagotovi redno splakovanje vodovodnih cevi in ​​splakovalnika sanitarnega modula ob daljši odsotnosti.

Harmonično svetlobno razpoloženje

K občutku udobja prispeva možnost nastavitve osvetlitve, ki se popolnoma ujema s funkcijo ComfortLight omaric z ogledali kopalniške serije Geberit ONE. Tako je zagotovljena enakomerna osvetlitev, ko oba vira svetlobe – Geberit Monolith in omarica z ogledalom – sijeta v istem prostoru. Vmesnik DALI, ki je vgrajen v Geberit Monolith Plus, zagotavlja centralno nastavitev in upravljanje svetlobe. Svetloba, ki je nastavljena na omarici z ogledalom, tako velja tudi za orientacijsko osvetlitev sanitarnega modula.

Intuitivno upravljanje prek aplikacije

Geberit Monolith Plus ponuja možnost upravljanja vseh funkcij prek aplikacije Geberit Home. V ta namen je sanitarni modul nadgrajen z Bluetoothom ter ga lahko preprosto in intuitivno upravljate s pametnim telefonom – od nastavitve količine splakovanja (od štiri do šest litrov za celotno količino splakovanja) do intenzivnosti in časa delovanja odvajanja vonjav ter barvne temperature osvetlitve.

Temeljito splakovanje

V elegantni sprednji strani sanitarnega modula se skriva tudi rešitev za higieno vode: intervalno splakovanje. S tem je zagotovljena redna menjava vode v vodovodnih ceveh in v splakovalniku sanitarnega modula. Ta na novo integrirana funkcija je posebej uporabna med daljšo odsotnostjo ali v počitniški nastanitvi. Intervalno splakovanje, ki preprečuje nastajanje klic v stoječi vodi, lahko programirate prek aplikacije Geberit Home.

Izboljšan dizajn

Nenazadnje se novi Geberit Monolith Plus odlikuje z optimizirano zasnovo. Gumbi na mehak dotik, vgrajeni v zgornji pokrov, elektronsko sprožijo splakovanje. Aktivirni gumbi vizualno spominjajo na klasičen, eleganten dizajn aktivirne tipke Geberit Sigma21. Stranska obloga je še vedno na voljo v dveh barvah aluminija in črnega kromiranega aluminija, medtem ko je sprednja obloga iz stekla v barvah lave in črne ali v videzu skrilavca serijsko dobavljena s stransko oblogo v črnem kromu. Vse druge sprednje obloge iz stekla (peščeno siva, bela) in v videzu betona so na voljo s stransko oblogo iz aluminija.

Sanitarni modul Geberit Monolith Plus poskrbi za unikaten videz, več higiene in svež zrak v kopalnici.

Pogoj je električni priključek

Novi Geberit Monolith Plus ne navdušuje samo s svojim preprostim in intuitivnim upravljanjem, temveč ga lahko preprosto namestijo in povežejo tudi inštalaterji, edina zahteva je obstoječ električni priključek v kopalnici.

Zaradi majhne globine le deset centimetrov so sanitarni moduli Geberit Monolith privlačna alternativa nadometnim in podometnim splakovalnikom na splošno in še posebej pri projektih prenove. Njihova kompaktna oblika je idealna za prostore, kjer omejen prostor onemogoča podometno namestitev, s svojimi integriranimi funkcijami in možnostmi povezovanja pa dodatno povečajo udobje v kopalnici.

Več >>> www.geberit.si

Sponzorirana vsebina