Ali načrtujete novo kuhinjo oziroma bi obstoječo radi osvežili in obnovili? Pri tako velikem posegu je dober načrt zelo pomemben, kot tudi to, da bodočo kuhinjo vizualizirate in si jo dobro predstavljate. To pa najlažje storite tako, da se prijavite na brezplačen 3D izris kuhinje, ki ga ponujajo pri GA+ kuhinjah. Njihov strokovnjak pride celo na dom, vam svetuje in na licu mesta pomaga izoblikovati kuhinjo vaših sanj!

Kuhinja je osrednji prostor stanovanja, zato ji mnogokrat rečejo kar srce doma. Sliši se klišejsko, a dejstvo je, da v njej preživite veliko časa, zato mora biti funkcionalna, praktična in prijetna. Če ravno v tem trenutku prebirate članke o kuhinjah, zbirate ideje, kakšno bi imeli sami ali kako bi obstoječo še izboljšali, ste najverjetneje pripravljeni na »akcijo«. Toda, kje začeti?

Načrtovalec kuhinj

Možnosti in pametnih nasvetov je veliko, vendar je težko izluščiti, kateri bi deloval tudi v vašem primeru. Ena od najboljših poti, da to ugotovite, pa je načrtovalec kuhinj. Pokličite v GA+ kuhinje ali odjadrajte na njihovo spletno stran ter rezervirajte svoj termin. Njihov strokovnjak bo prišel k vam na dom in vam glede na dane prostorske možnosti računalniško izrisal več različnih kuhinjskih dizajnov (izbirate lahko med modernimi, klasičnimi in rustikalnimi), in sicer v 3-dimenzionalni obliki, da si jih boste lahko kar najlažje predstavljali.

Enostavna odločitev

Storitev je popolnoma brezplačna, omogoča pa vam, da vizualizirate različne kuhinjske omarice, najdete idealno delovno površino, ugotovite, kakšne so možnosti postavitve in montaže pohištva, izberete barvno paleto in še kaj.

Tako bo odločitev za pravo kuhinjo mnogo lažja, kot če bi s svinčnikom sami kracali po papirju ali si pomagali z raznimi računalniškimi aplikacijami, ki jih je na spletu mnogo, a ponujajo le osnovne kuhinjske komponente.

Načrt kuhinje mora biti tudi kar se da natančen in premišljen, kajti kasneje boste kuhinjo težko spreminjali. V spalnici, dnevni sobi in drugih prostorih je možno pohištvo premikati in prilagajati tudi naknadno, medtem ko je kuhinja sestavljena iz več nepremičnih enot, ki so med seboj povezane in se morajo oblikovno ujemati.

Načrtovanje kuhinje je konec koncev natančna znanost, pri kateri vam strokovni svetovalec pride še kako prav – z nasveti in idejami, pa tudi poznavanjem najnovejših trendov. Zato ne oklevajte, »terenci« iz GA+ kuhinj že čakajo na vaš klic!

Foto: GA+ kuhinje