Sodoben in eleganten ambient z veliko svetlobe ter nemotenim pogledom na sosednje prostore je trend zadnjih let. Ustvarite ga lahko tudi s pomočjo notranjih vrat, na primer jeklenih in steklenih loft vrat Hörmann v industrijskem slogu.

Loft vrata znamke Hörmann se pohvalijo s filigransko izdelano konstrukcijo, ponujajo maksimalno transparentnost in omogočajo, da prostore skoznje oblije kar največ svetlobe. Ker so izdelana večinoma iz stekla, so v prostoru magnet za oči, medtem ko v odprtih tlorisih lahko igrajo dvojno vlogo. Različne predele stanovanja medsebojno ločujejo in hkrati povezujejo, na primer bivalni del z jedilom.   

Elemente lahko poljubno kombinirate

Za loft vrata Hörmann je nadalje značilno, da so lahko izdelana iz več elementov, ki jih poljubno kombinirate tudi do velikosti 5 x 4 metre. Lahko so enokrilna, dvokrilna, drsna ali v obliki steklene predelne stene, v vsakem primeru pa so iz laminiranega varnostnega stekla, debeline 6 mm.

Ozki profili

Po zaslugi ozkih profilov, deblih samo 76 mm na vratih in 20 mm na fiksni zasteklitvi  ter le 15 mm debelih pritrdilnih prečk za steklo, so vrata po eni strani videti skorajda krhka, vendar pa so v resnici zelo mogočna, močna in industrijska, na kar opozarjajo vidne vijačne glave in občutek trpežnosti, ko se jih dotaknete.

Individualna barva izbira

Da vam povsem zlezejo pod kožo, pa poskrbi možnost izbire barv. Serijsko so loft vrata Hörmann na voljo v globoki črni mat barvi, čemur so optimalno prilagojeni okovje vrat in ročaji Hörmann black.edition. Poleg tega so na voljo še v antracitno sivi, beli, aluminijasti in ognjeno rdeči barvi ter v odtenkih iz barve karte RAL, kot tudi v posebnih barvah z bisernim učinkom. Tej paleti Hörmann dodaja še deset modelov vratnih kljuk v črni barvi in ​​nerjavečem jeklu ter štiri modele potezal, ki so posebej ujemajo z modernim slogom opreme.

Zastekljena vrata za zračnost in odprtost ambienta

Če so vas prepričala loft vrata Hörmann, boste verjetno navdušeni tudi nad ostalimi zastekljenimi notranjimi vrati iz njihove kolekcije GlassLine, ki vašemu domu dajejo odprtost, vsakemu prostoru pa čisto poseben šarm. Poleg elegantnega videza vrat je linija GlassLine prepričljiva zaradi enostavnega čiščenja (vsi motivi s peskanim steklom so opremljeni z nano premazi, ki ne puščajo sledi prstnih odtisov), z obarvanimi motivi jih pa lahko tudi zelo individualizirate. Prav vsa zastekljena vrata Hörmann vam omogočajo prijetnost bivanja ter vaš dom spremenijo v oazo dobrega počutja.

Sponzorirana vsebina