Vodne postelje niso le modna muha, ampak so utrjena stalnica. Še posebej zadnjih nekaj deset let, ko v ospredje prihaja njihov pravi namen – zdravje naše hrbtenice, hitrejša mentalna in telesna regeneracija ter mirne noči vseh, ki jih pestijo težave z astmo ali alergijo na pršice. Na veselje mnogih je tudi v svetu vodnih postelj prišlo do številnih novosti, ki naredijo spanje še udobnejše in prilagojeno željam ter potrebam vsakega uporabnika. In za vsem tem stoji slovensko podjetje.

S čim bo vodna postelja izboljšala vaše spanje?

Spanje na vodni postelji pričara popoln spanec in edinstvene občutke, ki trajajo in vplivajo na preostali dve tretjini vašega dneva. Preverite 3 bistvene razloge, zakaj je dobro, da za svoje spanje izberete prav vodno posteljo:

1. Popolno prileganje vsakemu milimetru vašega telesa.

Udobje, ki ga vodna postelja omogoča zaradi njenega bistva – vode, se ne more primerjati z nobenim drugim udobjem. Lahko bi rekli, da je njeno prileganje telesu edinstveno, unikatno. Tako edinstveno in unikatno, kot ste vi.

2. Nastavljiva toplota za sprostitev in za spanje brez nepotrebne vlage.

Spanje na temperaturi, ki jo narekuje vaše telo, blagodejno vpliva na psihofizično regeneracijo in sprostitev. Prijetna toplota, ki si jo nastavite sami, poskrbi tudi za sprotno odvajanje vlage ter zmanjšuje razvoj pršic, česar so še posebej veseli alergiki in astmatiki.

3. Enostavno vzdrževanje vrhunske higiene vodne postelje.

Začne se pri snemljivi pralni prevleki, s katero ste tretjino dneva v stiku in preko katere se v notranjosti vsakega ležišča, tudi vodne postelje, nabere precej odmrle kože. Enostavno vzdrževanje higiene pa se nato nadaljuje in zaključi z enostavnim brisanjem vodnih jeder, ko z nekaj potegi vlažne krpe postanejo brezhibno čista. Tega ni mogoče storiti pri nobeni drugi vrsti ležišča.

Pet  razlogov, zakaj izbrati prav Lectus

Ne gre le za kvaliteto, gre za celo zgodbo, ki Lectus upravičeno uvršča v sam vrh vodnih postelj. Tudi v tujini. Preberite, kaj dela vodno posteljo Lectus tako izjemno in drugačno.

1. Izbira dodatnega udobja prilagojena vašim željam

Vodno posteljo Lectus vam po želji nadgradijo z inovativnim Exclusive Top toperjem, ki doda kompaktnejše udobje glede na vaše potrebe in želje, zviša posteljo, poenostavi postiljanje in podaljša življenjsko dobo vodnih jeder.

2. Daljša življenjska doba

Zasluga za to gre skrbno izbrani kakovosti materialov, tehnološki dovršenosti ter inovativnim dodatkom, ki naredijo udobje postelje obstojnejše, vaše zadovoljstvo pa vsekakor večje.

3. Svetovanje pred in po nakupu

Vse se začne s strokovnim svetovanjem. Vsaj moralo bi se in pri Lectusu imajo za to dobro poskrbljeno. Tudi po nakupu, saj so tu za vas v primeru vzdrževanja, selitev, obnov in vprašanj.

4. Lectus tudi v objemu postelje BoxSpring

Vodne postelje Lectus se lahko vgradijo v obstoječi posteljni okvir ali v katerega koli drugega, primerne dimenzije. Ljubitelji postelj BoxSpring pa še posebej pozdravljajo Lectusovo BoxSpring izvedbo, ki navdušuje z unikatnim oblazinjenjem in z izjemno nadstandardno višino vse do 72 cm.

5. Izdelano v Sloveniji

Dolgoletne izkušnje in lastna proizvodnja so dandanes v svetu potrošništva še posebej cenjeni. V podjetju Maremico se tega zavedajo, zato nenehno sledijo uporabnikovim željam in potrebam.

Poskrbite za zdravje, investirajte v spanje

Vsi se zavedamo, da brez spanca ni življenja. Spanje je temelj in predpogoj, da si lahko z zdravo prehrano, rednim gibanjem in upravljanjem s stresom zgradite dober imunski sistem in telo pripravite za borbo proti številnim virusnim in bakterijskim okužbam. Se pa med Slovenci vse bolj opaža, da spanje zanemarjamo. Več kot polovica otrok, mladostnikov in odraslih spi 6 ur in manj, kar je alarmantno, da o kakovosti ležišč sploh ne govorimo.

Slabe spalne navade in stres, zaradi katerega težje zaspimo, namreč vodijo do številnih nevroloških in drugih bolezenskih stanj, tudi nesreč. Zakaj ne bi tega preprečili ter naučili sebe in svoje bližnje spati zdravo to pomeni spati vsako noč 7-9 ur na kakovostnem ležišču, ki omogoča popolno udobje in ustrezno regeneracijo celega telesa.

ZANIMIVO: Uporabniki se strinjajo – ko Lectusa enkrat izkusiš, ga ne želiš več zamenjati.