Geotermalna toplotna črpalka ETERA, ki so jo razvili v podjetju KRONOTERM, je prejela prestižno nagrado znak kakovosti v graditeljstvu, ki jo najboljšim slovenskim izdelkom v gradbeni industriji podeljuje ugledni Gradbeni inštitut ZRMK.

Izdelki, ki nosijo ta laskavi naziv, so po mnenju stroke najboljša izbira za gradbene projekte, s podelitvijo pa želijo potrošnikom olajšati izbiro najboljših in najbolj kakovostnih gradbenih elementov.

Ob tem dosežku je direktor podjetja KRONOTERM Bogdan Kronovšek izrazil svoje navdušenje: »Zelo sem zadovoljen, da je uspešnost in kakovost naših proizvodov prepoznala tudi stroka z nagrado, ki našo toplotno črpalko uvršča med najboljše izdelke na področju gradbeništva.«

To ni le nagrada, temveč še ena potrditev izjemnosti toplotne črpalke ETERA. Nagrada se namreč pridružuje njenim številnim drugim dosežkom. Poleg tega, da je ETERA postala prva in edina v Avstriji, ki prejme kar 100-% subvencijo, je prejela tudi prestižen certifikat kakovosti za trge Avstrije in Švice Evropskega združenja toplotnih črpalk (EHPA).

Prejeta nagrada je zaposlenim v podjetju KRONOTERM dala samozavest ter utrdila zaupanje njihovih strank in partnerjev pri izbiri toplotne črpalke. Ob tem ponosni stopajo naprej, polni navdiha in zavezanosti k nadaljnjemu zagotavljanju najvišje kakovosti svojih izdelkov.