Elegantno prenovljeno kranjsko stanovanje z igrivo študijsko sobo

Tudi v bloku lahko ustvarimo prostoren dom z igrivo najstniško sobo.

1

V razmeroma novo blokovsko stanovanje so prišli novi lastniki s svojimi potrebami in željami ter si ga popolnoma prilagodili z novim tlorisom. Prenovo je vodil medvoški studio Celovito, ki je z naročniki tokrat sodeloval že drugič.

Stanovanje pred prenovo

Prenova, ki je trajala štiri mesece, je obsegala rušitev nekaterih predelnih sten, s čimer je satnovanje postalo svetlejše in zračnejše. Dnevni prostor je bil zdruen s hodnikom, dve otroški sobi pa sta postali večja študijska soba z igrivo in domiselno opremo. 

Premišljena barva paleta – naravni odtenki hrasta, bela in siva barva – bi lahko delovala pusto in minimalistično, čemur so se arhitekti izognili tako, da so opremo sprojektirali z zanimivimi detajli – profiliranimi ličnicami v kuhinji, lesenimi zaključki in izbranimi ročaji omaric. Dom pa dopolnjujejo še sodobni dodatki za dom ter družinina kolekcija umetniških del in grafik. 

Lastniki stanovanju v Kranju se v prenovljenem domu dobro počutijo, kar je za snovalce prenove največje zadoščenje.

Interier: Celovito

Stanovanje po prenovi

360° ogled

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

1 komentar

Comments are closed.