Več humorja, boljše počutje: pohištvo, ki izvabi nasmeh

Smeh je zdravilo za vse tegobe. Odpravlja slabo razpoloženje, lajša bolečine v želodcu, glavobol in še več. Zato ni treba posebej poudarjati, da noben interier ni popoln brez vsaj minimalne doze humorja. Seveda ne gre pretiravati z velikimi in neprimernimi smešnimi dodatki, ki mejijo na slab okus, veliko bolj sofisticirani so le posamezni elementi z zrncem zabavne ali vsaj nenavadne note.

0

Nekateri kosi pohištva padejo v oči šele na drugi pogled, druge opazite takoj in ne gre drugače, kot da se vam usta razlezejo v nasmeh. Navduši vas tisti »aha« trenutek. In že zato je vredno v interier postaviti tudi kakšen zabavni kos pohištva, ki ga navdihuje humor ali neka druga posebnost.

Seveda pri tem še vedno dajte prednost uporabnosti, torej temu, da humorni elementi niso sami sebi namen, temveč da z njimi dosežete tudi nek funkcionalni učinek; naj gre za stol, mizo, svetilko ali omaro.

Naše favorite, ki spravljajo v dobro voljo, si lahko ogledate v galeriji.

Fotografije: Pinterest

Prejšnji članekMini kuhinja, maksi izkoristek
Naslednji članekTrend: vodoodporna betonska obloga brez fug
Avatar photo
V televizijski oddaji Ambienti se pogovarjamo o lepih prostorih, zanimivih detajlih, navdihujočih vrtovih in sodobnih tehnologijah gradnje.