Certifikat odličnosti, ki ga podeljuje Akademija poslovne odličnosti, je simbol kakovosti, ki ga dosegajo samo najboljša slovenska podjetja. V letošnjem letu je dobitnik tudi podjetje Lunos d.o.o., ki s svojimi vrhunskimi prezračevalnimi sistemi že vrsto let izboljšuje kakovost bivanja v naših domovih.

Vsi, ki potrebujete učinkovito in »odlično« prezračevanje, s podjetjem Lunos ne boste zgrešili.

Sistem LUNOS je cenovno ugoden in izjemno enostaven za vgradnjo. Zaradi svoje enostavnosti je primeren tako za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja kot tudi v novogradnje. Za montažo sistema ni treba vgraditi nobenih cevi, zato je montaža hitra in brez večjih posegov v stanovanje.

Z vgradnjo nemškega prezračevalnega sistema LUNOS bo v vaše stanovanje stalno pritekal svež zrak, izrabljen pa se bo nenehno odvajal skozi ventilatorsko enoto direktno skozi jašek ali zunanji zid. S tem boste v prostorih dosegli nižjo vlažnost, preprečili nastajanje zidne plesni, kondenza in neprijetnega vonja – skratka sebi in svoji družini boste izboljšali kakovost bivanja. Vsi LUNOS elementi imajo vgrajeno protihrupno in proti alergijsko zaščito. Filter proti alergijam je pralen in ga ni treba menjati. Prezračevalni sistem LUNOS deluje 24 ur na dan, je skoraj neslišen, porabi izjemno malo energije, prav tako pa prihrani do 30 % energijev primerjavi z zračenjem skozi okna.

Več na www.lunos.si