V našem službenem in zasebnem življenju vlada stres in vedno se nam nekam mudi. Med enim sestankom že organiziramo drugega in če sedemo na kavč, da bi si zvečer ogledali film, ob tem hkrati še brskamo po objavah na internetu. Skrajni čas je, da si vzamemo čas zase – in kje bi to lahko boljše storili kot v sproščenem vzdušju kopalnice?

1. NASVET: VISOKOKAKOVOSTNA KOPALNIŠKA OPREMA

Visokokakovostna, vizualno vabljiva kopalnica predstavlja osnovo za prijetno vzdušje. Če so vsi detajli pravi, vam bo notranjost kopalnice omogočila pravi začetek dneva in veselje ob večernem prihodu domov. Čudovite rešitve za shranjevanje omogočajo kar največjo priročnost in še najmanjšo kopalnico spremenijo v oazo dobrega počutja.

Serija Xeno2 predstavlja arhitekturni oblikovalski minimalizem.

2. NASVET: TUŠ WC

Stranišče je predmet, ki ga vsak dan uporabljamo brez razmisleka, tuš WC pa je veliko več kot povprečen kopalniški element, saj poleg drugih prednosti omogoča povsem nov občutek svežine in čistoče. Vsak obisk stranišča spremeni v dragoceno priložnost za trenutek dobrega počutja.

Tuš WC Geberit AquaClean Sela odlikujejo jasne poteze in najkakovostnejši materiali. Model je izredno preprost za uporabnika – njegove funkcije lahko uporabljate intuitivno.

3. NASVET: OGREVANA OGLEDALA

Za trenutek si predstavljajte, da ste pravkar zjutraj stopili iz čudovite vroče prhe in stojite pred umivalnikom, da se obrijete ali naličite, vendar je ogledalo zamegljeno. Lahko bi ga osušili s sušilnikom za lase ali obrisali, vendar to zahteva čas in trud. Če ne želite, da se ogledalo zamegli med vašim prhanjem, potrebujete ogrevano kopalniško ogledalo.

Pri ličenju ali britju lahko na ogledalu Geberit Xeno2  s senzorskim stikalom z možnostjo zatemnitve aktivirate neposredno osvetlitev od zgoraj, gretje za preprečevanje rosenja ogledal pa poskrbi, da bo pogled vedno jasen.

4. NASVET: DODATKI

Prijetno vzdušje v kopalnici lahko pričarate že z nekaj detajli: soj sveč, prijetne vonjave, nežna glasba ali rože in lončnice bodo vašo kopalnico spremenili v prostor dobrega počutja kot iz revije.

Še več nasvetov poiščite na www.geberit.si.

Sponzorirana vsebina