Tokratna zima v nižinah res ni radodarna s snegom, si pa zimsko vzdušje s snežinkami mimogrede pričarajte vsaj doma. Snežinke lahko kraljujejo na zavesah ali preprogah, lahko jih nalepite na steno ali prišijete na okrasne blazine. Motiv snežinke naj se pojavi na kuhinjskih ploščicah ali talni oblogi v kopalnici, najlepše pa vas bo pobožal na posteljnini. Snežinke so mehke, nežne, razveseljujejo otroke in odrasle. Povsod so lepo sprejete, tudi v vašem domu bodo navdušile!

Zunaj zebe, v spalnici pa je toplo. Sploh če se grejete pod mehko posteljnino s potiskom snežink. Izbor odtenka prilagodite barvni shemi pohištva in druge opreme v sobi.

Kopalniška zavesa ni namenjena le temu, da preprečuje pršenje vode po kopalnici, ampak daje prostoru tudi okrasni presežek. Za zimski čas si omislite zaveso z motivom snežink, lahko je iz vinila, bombaža ali drugega priljubljenega matirala (konoplja, saten …), ki ga je enostavno vzdrževati.

Če ne želite snežink na tekstilu ali pohištvu, jih nalepite na steno. Stenske grafike so na voljo za gladke in za grobe površine (tudi za fasadne omete in za betonske podlage) in so po želji tudi dodatno laminirane z UV zaščitno folijo. Tudi odstraniti jih je enostavno, ko se nalepk naveličate, jih preprosto odlepite in zavržete.

Tisti, ki vam je zima najljubši letni čas, poskrbite, da bodo snežinke v vašem domu trajne in se ne bodo ob začetku pomladi »stopile«. Tako si lahko izberete stenske ploščice z reliefnim vzorcem snežinke ali prav takšno talno oblogo.

Še več idej s snežinkami poiščite v galeriji:

Fotografije: Pinterest