Želja mnogih je, da bi imeli dovolj prostora za vse, kar potrebujejo v kopalnici. Vendar pa veliko kopalnic ni tako velikih, kot bi hoteli. Zato je dobro vedeti, katere pametne rešitve imate na voljo pri kopalniški opremi. Poleg sanitarne keramike Geberit, s katero lahko prihranite prostor, je tu tudi velik izbor kopalniškega pohištva, ki optimalno izkoristi razpoložljive centimetre in omogoča enostavno vzdrževanje reda.

Kopalniška serija Geberit Acanto – sistem z magnetnimi nosilci

Serija Geberit Acanto poleg ustreznih omaric pod umivalniki nudi tudi pametne rešitve, ki pri manjših tlorisih ponujajo koristen prostor za shranjevanje. Sem spadajo modularne škatle za shranjevanje za ohranjanje reda in preglednosti v omarici, ozka omarica z visokim izvlečnim predalom, kljukice za brisače ali magnetna plošča, na katero lahko z eno samo potezo poljubno nameščate z magneti opremljene nosilce toaletnih potrebščin.

Kopalniška serija Geberit VariForm – svoboda pri oblikovanju

Podumivalniška omarica Geberit VariForm je na voljo z enim, dvema ali tremi predali. Če želite v kopalnici imeti še več prostora za shranjevanje oziroma dva umivalnika, lahko med seboj povežete različne kombinacije podumivalniških omaric. Tako imate veliko svobode pri oblikovanju. Podumivalniške omarice Geberit VariForm navdušujejo s svojimi kompaktnimi dimenzijami. Poleg tega so predali zasnovani brez izreza za sifon, kar pomeni, da je notranjost mogoče optimalno izkoristiti. Po potrebi lahko naročite tudi vložke za predale, ki pomagajo pri vzdrževanju reda.

Kopalniška serija Geberit iCon — vsestransko privlačen dizajn

Koncept modularnega pohištva Geberit iCon ponuja skoraj neskončno oblikovalsko svobodo. Različne omarice za umivalnike, stranske omarice in odprte police ter stenske odlagalne police v dveh dolžinah lahko sestavite v različnih natančno prilegajočih se kombinacijah. Na ta način lahko načrtovalci kopalnic natančno oblikujejo prostor za shranjevanje, obenem pa ustvarijo videz, ki jim je všeč.

Pomemben poudarek pri seriji iCon so novi predali: izrez za sifon umivalnika ni več potreben. Tako je v predalu zagotovljenega več prostora za shranjevanje. Novost sta tudi dva opcijska svetlobna trakova, ki omogočata boljšo osvetljenost vsebine predala in ustvarjata eleganten videz. Za vzdrževanje reda je v pomoč tudi opcijski modularni organizator za predal. Vse novosti serije Geberit iCon bodo na voljo v letu 2022.

Več: www.geberit.si

Sponzorirana vsebina