Izbira pravega ogrevalnega sistema je ključnega pomena za udobje, energetsko učinkovitost in trajnost vašega doma. Pri odločitvi pa ne gre le za začetno investicijo, temveč tudi za celoten spekter stroškov, ki se lahko pojavijo v prihodnosti. Medtem ko lahko nizka cena nekaterih ogrevalnih rešitev izgleda privlačno na prvi pogled, je ključno prepoznati pasti, ki lahko vodijo v neprijetna finančna presenečenja. Ste pomislili na vplive dežja ali snega na ohišje toplotne črpalke? Kaj pa na zunanjo podobo toplotne črpalke, je skladna z vašo arhitekturo? Je servis za vašo toplotno črpalko na voljo takoj, ko nastanejo težave? Vse to in še več ponujajo toplotne črpalke KRONOTERM, ki se prav zato izkažejo kot najbolj brezskrbna in gospodarna izbira.

Vam višja investicija nakupa toplotne črpalke zbuja dvome?

Začetna investicija v toplotno črpalko KRONOTERM se povrne v obliki mnogih dejavnikov, eden od njih je večja učinkovitost. To pomeni, da lahko toplotna črpalka pridobi več toplotne energije iz vira (običajno zraka, vode ali zemlje) za vsak porabljen kilovat električne energije, kar pa se obrestuje na dolgi rok, saj se prihranki množijo.

Vas skrbijo motnje spanca, komunikacije in slabi sosedski odnosi zaradi hrupa toplotne črpalke?

Hrup toplotnih črpalk je pogosto moteč za lastnika in sosesko ter lahko povzroča težave v komunikaciji, spanju in sprostitvi. Toplotna črpalka KRONOTERM je razvita in izdelana z integriranimi rešitvami za zmanjšanje hrupa, kar pomeni, da bo nemoteča za vas in za okolico, hkrati pa boste prihranili, saj ni potrebna dodatna namestitev dobrega in učinkovitega protihrupnega ohišja, katerega cena se giba med 2000 in 4000 EUR.

Le kdo si želi bivati na mrzlem zaradi dolge čakalne vrste na servisu?

Z vgrajenim oddaljenim nadzorom in možnostjo oddaljene pomoči postavlja toplotna črpalka KRONOTERM novo mero udobja za vaš dom. Prihranite čas, denar in živce, saj lahko večina težav in motenj izgine brez obiska serviserja. V primeru težav ali okvare so rezervni deli na voljo takoj, saj so vsi izdelki proizvedeni lokalno, v KRONOTERMU.

Kaj pa, če vaš objekt nima nadstreška, ki bi zaščitil toplotno črpalko proti dežju ali snegu?

Toplotne črpalke, ki niso zaščitene proti dežju in snegu, pogosto zahtevajo skrb, posege in delo lastnikov, da poskrbijo za odstranitev snega ali nabranega ledu, ki ovirajo ali onemogočajo delovanje toplotne črpalke, zato vsi proizvajalci priporočajo postavitev toplotne črpalke pod nadstrešek in zavetrje za boljše in bolj zanesljivo delovanje. Vremenska zaščita toplotnih črpalk KRONOTERM ne ščiti le pred vplivi vremenskih razmer, ampak tudi ohranja optimalno delovanje in zunanji videz naprave.

Bo izgled toplotne črpalke pokvaril izgled vašega objekta?

Napačna odločitev pogosto pripelje do tega, da se vsa naslednja leta dnevno sprašujemo, zakaj se nismo odločili drugače. Poznejša menjava klasičnega izgleda klimatskih naprav ali  zakrivanje le-teh, lahko stane tudi nekaj tisoč EUR. V podjetju KRONOTERM se zavedajo, da je lahko izgled toplotne črpalke ključen dejavnik pri estetskem dojemanju vašega objekta, zato so njihove toplotne črpalke oblikovane z mislijo na estetiko, kar pomeni, da se popolnoma vključijo v okolico vašega doma ali objekta.

Toplotna črpalka KRONOTERM predstavlja celovito in premišljeno rešitev za vaše ogrevalne potrebe. Z visoko tehnološko dovršenostjo, brez skritih stroškov, udobjem in prilagodljivostjo predstavlja investicijo, ki vam bo prinesla dolgoročno udobje in trajne prihranke. S toplotno črpalko KRONOTERM se izognete neprijetnim finančnim presenečenjem in zagotovite brezskrbno bivanje v popolni harmoniji s tehnološkim napredkom. Za več informacij o toplotnih črpalkah KRONOTERM obiščite spletno stran www.kronoterm.com ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 23 22.

Sponzorirana vsebina