Kopalnica je lahko navadna kopalnica, ali pa »VAU« kopalnica. Ta »VAU« učinek lahko dosežete čisto enostavno - že s pravilno izbiro kopalniškega pohištva, ki iz običajnega prostora za umivanje naredi pravo wellness oazo dobrega počutja. Po takšno pohištvo se sedaj lahko odpeljete v podjetje Fluidmaster v Postojno.

Danes kopalnica ni le prostor, kjer se je nekoč na hitro opravljajo človekove potrebe odvajanja in osnovne higiene, pač pa prostor, kjer se zadržujemo dlje časa, tudi več kot uro na dan. Po nekaterih podatkih preživijo ženske v kopalnici vsako jutro 28 minut, sicer pa  kar 1 leto, sedem mesecev in 15 dni svojega življenja, kar naj bi bilo približno en mesec več kot moški. In te številke dajo vedeti, da je kopalnica še kako pomemben prostor doma.

Da se boste v kopalnici dobro počutili, mora biti opremljena praktično, z udobno sanitarno opremo in pohištvom, ki je enostavno za vzdrževanje in estetsko na pogled. Linija kopalniškega pohištva, katerega ponudnik v Sloveniji je podjetje Fluidmaster, je vse to in še več.

Trpežno

Pohištvo je trajnostno in trpežno, izdelano iz najboljših materialov, ki so trenutno na voljo. Njihov namen je, da posamezni kosi vztrajajo z nami leta in leta ter jih zaradi dotrajanosti ni treba zavreči že po kratkotrajni uporabi.

Sproščeno

Tudi estetika igra v kopalnici pomembno vlogo. In pohištvo, ki ga lahko kombinirate s sanitarno opremo Fluidmaster, vam zagotovo ne bo povzročalo stresa. Umirjeni barvni toni bodo ustvarili prijetno, sproščeno atmosfero v kopalnici, številne shranjevalne možnosti (predalniki in omarice) pa bodo poskrbele, da bo prostor vedno videti pospravljen.   

Dizajnersko

Najboljša odlika pohištva v ponudbi Fluidmastra pa je njegova fleksibilnost prilagajanja vsem okusom in željam: od brezčasnega do modernega sloga, od zaključkov v visokem sijaju do dotika naravnih materialov. Barve, dekorji in oblike so prilagojeni trenutnim trendom in bodo tudi v prihodnje sledili napredku in spremembam na področju notranjega oblikovanja.

Za vse okuse

Linijo sestavlja več različnih serij, od katerih ena nagovarja bolj ljubitelje modernega sloga, druga je klasična, tretja pa bo zadovoljila privržence podeželskega stila. Pri vseh pa lahko izvedbo pohištva prilagajate svojim željam, na primer izbirate med samostoječimi ali visečimi omarami, med načinom odpiranja z ročaji ali brez njih, med običajnimi ali vtopljenimi predali, med samostojnimi ogledali ali omaricami z ogledali … Kombinacij je mnogo, zato zlahka zadovoljijo še tako zahtevnega kupca.

Kopalniško pohištvo s sanitarno keramiko IPEE T5. Posebnost tega straniščnega kompleta je samodejni splakovalnik, ki deluje senzorsko in je opremljen s tehnologijo za preprečevanje prelivanja.