Inovativno, moderno, estetsko: Tudi stikala so pomemben del ambienta

Pri opremljanju doma se včasih zgodi, da se preveč posvečamo samo velikim elementom in pohištvu, medtem ko detajle zanemarimo. V resnici pa so ravno majhni dodatki tisti, ki prispevajo največ k ambientu. Zato zagotovo velja izbrati tudi kakovostna, lepo oblikovana in funkcionalna stikala in vtičnice. Priporočamo tista s podpisom TEM.

0
tem čatež

tem čatež

»Že nekaj desetletij se pri TEM ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo stikal in vtičnic. Zdi se nam, da vsako leto stopimo stopnico višje, tako se iz dneva v dan prilagajamo našim uporabnikom in jim želimo pripraviti sodobne, kvalitetne in všečne proizvode.

tem čatež

tem čatež

Želimo doseči nekaj več kot zgolj doživeti vsakdanjik, zato sledimo času primerni tehnologiji, inspiracijo iščemo tudi v umetnosti, seveda pa s primerno ceno in ustrežljivostjo želimo pridobiti nove kupce,« pravijo pri TEM in poudarjajo: »Preprosto je – izdelujemo lepa stikala in želimo, da to začutite tudi vi!«

tem čatež

Foto: TEM Čatež

Prejšnji članekVarčujejo z energijo in skrbijo za varnost: Več kot samo rolete
Naslednji članekSkoraj ničenergijska hiša Jakova Faka
Avatar photo
V televizijski oddaji Ambienti se pogovarjamo o lepih prostorih, zanimivih detajlih, navdihujočih vrtovih in sodobnih tehnologijah gradnje.