Druga priložnost za stare predale

Če razmišljate, da bi kupili novo komodo ali poličnik, poglejte najprej v klet oziroma na podstrešje. Morda boste našli par starih predalov, ki jim lahko vdahnete novo življenje. Spremenite jih v police, omarice, korita za rože, mimogrede se prelevijo celo v posteljo za psa in obešalnik za nakit.

stari predali

Recikliranje je ustvarjalna dejavnost, s katero obnovite stare predmete, na primer predale, ki bi jih sicer zavrgli. Iz njih lahko ustvarite zelo uporabno pohištvo, ki bo polepšalo vse sobe vašega doma ter vanje vneslo novo energijo in nov značaj.

Kaj vse bo od vas zahtevala takšna obnova starih predalov? Vsekakor računajte na brušenje, barvanje, kitanje in po potrebi tapeciranje. Naj vam ne bo škoda truda in časa, saj boste dobili unikatne, domiselne in inovativne izdelke, nad katerimi bodo vsi navdušeni!

Fotografije: Pinterest

Prejšnji članekSlog, ki premika meje
Naslednji članekIz Dubaja v Staro Fužino: prenova domačije za Škotinjo in Avstralca
blank
Novinarka in prevajalka, v prostem času pa športnica in knjižni molj. Stalno je na lovu za novostmi s področja bivanja, pri čemer jo najbolj navdušujejo kombinacije naravnih materialov in modernih tehnologij. Če bi morala izbrati en sam kos pohištva, ki bi ga lahko vzela s seboj na neobljudeni otok, bi bil to knjižni regal.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite svoj komentar
Vpišite svoje ime

VARNOSTNA KODA *