Lepota je v detajlih in to velja še zlasti za kopalnice. Le kdo bi si mislil, da lahko na videz povsem nepomembne tipke na straniščnih splakovalnikih ali kanalete v tuš kabinah ustvarijo odločilni vtis prostora, pa vendar je tako. Če stremite k popolnosti, boste obema detajloma posvetili potrebno pozornost in izbrali kakovost in sodoben dizajn, kot ga denimo ponujajo izdelki s podpisom Fluidmaster.

Aktivirne tipke – harmonija barv, oblik in udobnosti

Ko opremljate kopalnico, imate največkrat v mislih izbiro keramičnih ploščic, pohištva in armatur, niti oblike ogledala nočete prepustiti naključju. Malo bolj vseeno pa vam je, kakšne bodo aktivirne tipke na straniščnih splakovalnikih in pisoarjih. Pa vendar ob tem ne bi smeli zamahovati z roko. Samo pomislite, kolikokrat na dan pritisnete na aktivirno tipko; vsaj petkrat ali več.

Aktivirne tipke Fluidmaster bodo pika na i vaši kopalnici. Na voljo so v različnih barvah, oblikah in materialih, lahko so mehanske, pnevmatske ali elektronske in omogočajo brezmejne možnosti kombiniranja v kopalniških ambientih, v vaše prostore pa vnašajo harmonijo funkcije in dizajna. Odlično se ujemajo z modernimi kopalniškimi prostori, tradicionalno opremljenim kopalnicam dodajo pridih svežine in mladosti, najpomembneje pa je, da nudijo možnosti splakovanja velike in male količine vode, s čimer prispevajo tudi k varčni in odgovorni uporabi pitne vode.

Aktivirne tipke iz programa Fluidmaster so na voljo v naslednjih materialih:

  • Plastiki visoke kakovosti, ki boljše kljubuje vplivom časa in okolja. Takšne tipke bodo tudi po letih uporabe ohranile barvo in ostale lep element v kopalnici;
  • Kaljenem steklu, lesu in pleksi steklu različnih barv, ki bodo kopalnici dodale pridih elegance in visokega dizajna;
  • Nerjavečem jeklu z različnimi pritrditvami, ki so primerne tudi za javne sanitarne prostore in pogosto kombinirane s higienskim brezkontaktnim splakovanjem z infrardečo tehnologijo;
  • Cinkovi zlitini, ki jih odlikuje trdnost in trpežnost, in so na voljo v beli, mat krom in sijaj krom izvedbi;
  • Aluminiju v svetli in temni izvedbi.

Kanalete za vsak okus

Za tiste, ki ne veste točno, kaj je to kanaleta, najprej kratka razlaga: gre za talni odtok, kamor se odvaja voda med prhanjem ter je najboljša izbira takrat, kadar v tuš kabini ni kadi. Njena prednost pred običajnim odtokom je enostavna namestitev, preprosto vzdrževanje in pa to, da se zlije s talno površino, to pomeni, da na tleh nimate ovir.

V kolekciji Fluidmaster je na voljo šest različnih modelov rešetk oziroma kanalet, za vse pa je značilen moderen dizajn, odpornost proti poškodbam in nizka višina postavitve, ki je posebej zaželena pri prenovah kopalnic.

Kanalete Fluidmaster imajo nenazadnje še visoko nosilnost (300 kg), nastavljive so po višini, hitrost pretoka vode pa imajo urejeno v skladu s standardom EN 1235 in znaša 40 do 43 l/min. Za povrhu lahko izbirate tudi dolžino rešetk, in sicer 350, 450, 650, 750 ali 850 mm.

Potrebujete še kar koli drugega za vašo popolno kopalnico? V podjetju Fluidmaster imajo vse. Poleg že omenjenih aktivirnih tipk in kanalet ponujajo še celoten spekter visokokakovostnih vgradnih in nadometnih splakovalnikov, ogrodij za pisoarje, umivalnike in bideje, sifonov, straniščnih desk, polnilnih ventilov, odtočnih ventilov in številnih pripomočkov za različne kopalniške oziroma sanitarne potrebe. Vabijo vas, da odkrijete njihov svet inovativnih rešitev.

Fotografije: Fluidmaster