Poleti vročina iznenada pritisne in tudi komarji ne čakajo na vaše vabilo, ampak kar sami in čez noč začnejo napadati vaše domove. Takrat nimate časa, da bi po klasični poti iskali mojstra in montažerja za senčila in komarnike, ampak želite sami opravili namestitev. V takšnih primerih je spletna trgovina s senčili prava odrešitev.

Slovenci se vse bolje znajdemo na spletu, kjer nas že več kot polovica redno opravlja spletne nakupe, da je med nami veliko domačih mojstrov, pa tudi ni nobenega dvoma. Pri Senčilih Medle so zato ponudili možnost spletnega nakupovanja njihovih izdelkov, kar je enostavneje, hitreje in tudi ceneje, kot če bi salon obiskali osebno. Produkti, ki jih imajo na voljo na spletu, so klasične tende, komarniki (potopni komarnik, rolo komarnik ) in notranja senčila (plise, notranje žaluzije, rolo), za vse je pa značilno, da potrebne izmere, naročilo in montažo opravite sami.

»Ko izberete, kar potrebujete in kar je po vašem mnenju najbolj primerno za vaša okna, sledite preprostim navodilom in opravite lastno izmero. Po opravljeni izmeri v spletni trgovini vnesete podatke, izberete barvo profilov, tip mrež/lamel in dodatkov ter izvedete naročilo. Ko po pošti prejmete paket, sledite priloženim navodilom za sestavo in pritrditev izdelka na okvir okna,« opisujejo enostaven postopek naročanja v Senčilih Medle.

Seveda lahko do želenega izdelka še vedno pridete tudi po klasični poti, z obiskom salona in z oddajo spletnega obrazca, a ima nakup v spletni trgovini Senčil Medle veliko prednosti, predvsem izdelke hitreje dobite na dom, kot če bi čakali na montažo.

  1. Hiter nakup brez posrednikov: V gradbeni industriji velikokrat prihaja do daljšega procesa naročanja in montaž. Razlog največkrat tiči v večjem številu posrednikov in daljših čakalnih vrstah. S spletnim nakupom lahko izmero, naročilo in montažo opravite sami.
  2. Prihranite pri izmeri in montaži: Če ste vsaj malo tehnično podkovani in natančni, lahko meritev in montažo opravite sami. Sledite podrobnim navodilom na spletni strani in upoštevajte opozorila. Z lastno izmero in montažo lahko skrajšate čas od zamisli do končne izvedbe.
  3. Takojšen izračun cene: Če v ospredje postavljate ceno, lahko ob spletnem naročilu standardnih izdelkov hitro pridete do končne cene produktov, ki jih potrebujete za vaš dom.

Prijetno bivanje v objemu vašega doma je torej le klik stran. Razmisliti morate samo, kaj potrebujete, in naročiti v spletni trgovini Senčil Medle:

Komarniki – v potopni in rolo izvedbi – so preprosta in učinkovita zaščita ne le pred komarji, temveč tudi pred vsemi ostalimi neželenimi žuželkami. Fizično, brez nevarnih kemičnih snovi, jim preprečijo vstop v vaše prostore. Poleg tega so zelo kakovostni, prilagodijo se vsakemu oknu in so na voljo v različnih dimenzijah.

Klasične tende so popolna izbira za senčenje balkonov, teras in nadstreškov, zanje pa uporabljajo le najboljša platna priznane blagovne znamke Sattler. To se pozna na višji UV zaščiti in daljši obstojnosti platna, ki se ne trga, močnejše so tudi roke, ki imajo zelo dobro nosilnost in odpornost v vseh vremenskih pogojih. Celotno ogrodje tende je iz aluminija, zaščiteno s prašno barvo, ki omogoča večjo trpežnost in življenjsko dobo vse do 10 let.

Notranja senčila pa so izvrsten sistem senčenja za vse vrste okenskih odprtin, strešnih oken ali za odprtine nepravilnih oblik. Notranje žaluzije sodijo med najpogosteje uporabljena in cenovno najugodnejša senčila. Preprosto upravljanje omogoča reguliranje količine svetlobe, ki prodre v prostor, in s tem zagotavljanje optimalnega udobja. Notranji rolo je zaradi neskončne izbire tkanin in predvsem zaradi uporabnosti popolna izbira za senčenje in dekoracijo vseh notranjih prostorov. Podobno je tudi s plise senčili, le da so ta v obliki harmonike in se jih montira direktno na površino stekla, zato vas ne bodo ovirali pri odpiranju in zapiranju oken. 

Brezskrbno poletje, senca in čisto nič nadležnega brenčanja → www.sencila-medle.si/spletna-trgovina/

Sponzorirana vsebina