Nova ogledala z osvetlitvijo Geberit Option zagotavljajo dobre osvetlitvene pogoje in optimalno osvetljeno zrcalno podobo. Prav tako so paša za oči in povečajo oblikovne možnosti v kopalnici.

Kopalniška serija Geberit Option ima v svoji razširjeni ponudbi tudi pester izbor ogledal z osvetlitvijo za različne zahteve in proračune. Na voljo je 40 modelov različnih velikosti in oblik ter tudi s funkcijami za večje udobje.

Nove oblike, barve in velikosti

Dve novi obliki – ovalna in okrogla – dopolnjujeta obstoječo ponudbo kvadratnih ogledal in odpirata nove oblikovne možnosti v kopalnici. Zaradi dodatnih dimenzij lahko ogledala z osvetlitvijo namestite tako v velike kot v majhne kopalnice.

Ogledala z osvetlitvijo Geberit Option so na voljo v številnih velikostih in oblikah.

Topla bela svetloba za domače vzdušje

Ogledala v seriji Geberit Option so opremljena z energetsko učinkovito LED osvetlitvijo. Topla bela svetloba (3000 Kelvinov) je kot nalašč, da v ogledalu dobro vidimo podrobnosti, hkrati pa ustvarja domače vzdušje. Koncept osvetlitve zagotavlja idealno osvetlitev kopalnice, zrcalne podobe in umivalnega prostora.

Okrogle, organske oblike v kopalnici ustvarjajo čist in brezčasen videz. Model Geberit Option Round v štirih velikostih in z elegantnim lebdečim dizajnom je velik hit pri tistih, ki jim dizajn veliko pomeni.

Nova rešitev za pritrditev

Novi modeli ogledal ponujajo tudi inovativno rešitev za preprosto pritrditev na steno. Ker redko zvrtamo luknje na steni na popolnoma enaki višini, je poravnava ogledala lahko težavna. Na srečo je Geberitovo stensko držalo nastavljivo po višini do 5 mm. Preprosto obrnite kaveljčke, da se poravnajo, in preverite stanje z vodno tehtnico. To pomeni, da je ogledalo po pritrditvi na steno mogoče preprosto ponovno montirati, kar monterjem ponuja večjo prilagodljivost pri vodoravni poravnavi ogledala brez dodatnih orodij.

Ogledalo visi na stenski pritrditvi, kar ne zagotavlja le varnega prijema, ampak omogoča tudi poravnavo in prileganje ob steno po celotni površini ogledala. Dodatna pritrdilna sponka na spodnjem koncu pa zagotavlja, da se ogledalo trdno in varno prilega steni.

Ogledalo za dva različna videza: ovalno ogledalo z osvetlitvijo Geberit Option Oval deluje tako v pokončnem kot ležečem položaju in ga je mogoče preprosto znova namestiti.

V Sloveniji bodo ogledala Geberit Option na voljo od 1. aprila 2023.

Več >>> www.geberit.si

Sponzorirana vsebina