S keramičnimi ploščicami obložena tla breznivojskih pršnih prostorov združujejo eleganco in dostopnost. Zanesljivo odvajanje vode pri takih pršnih prostorih je seveda zelo pomembno. To pa s svojimi prednostmi lahko zagotavlja le sodobna pršna kanaleta.

Pršni prostori v nivoju tal so lepi, praktični in pri končnih kupcih zelo priljubljeni. Kadar so njihova tla opremljena s ploščicami, je pravi izziv zagotoviti ustrezen naklon. Pri vse bolj priljubljenih ploščicah velikega formata se izvajalci pogosto zanašajo le na občutek, kajti normativi na tem področju dopuščajo precej svobode – tako se priporoča naklon med enim in dvema procentoma – končna odločitev je zato še vedno odvisna od improvizacije.

Kanaleta Geberit CleanLine80 (na sliki različica v črnem kromu) talnim prham zagotavlja, da lahko izkazujejo svojo eleganco in hkrati nudijo zanesljivo odvajanje vode.

Vgrajena rešitev

Za harmonično doživetje prhanja naklon ne sme biti niti prevelik niti premajhen. To je razlog, da je pršna kanaleta Geberit CleanLine80 opremljena z integriranim padcem. Izvedba zanesljivo delujoče linearne drenaže je s tem močno poenostavljena: višinska razlika med obema koncema kanalete, ki se lahko krajša, in sredinsko postavljenim odtokom, je vedno prava. To pomeni zanesljivost za inštalaterja in nemoteno doživetje prhanja, brez stoječe vode, za uporabnike.

Zadovoljstvo brez fug

Prednosti te integrirane rešitve so vidne že med vgradnjo: navzven Geberit CleanLine80 ohrani vodoravno obliko. Le tako je možno pravilno polaganje ploščic vseh vrst in velikosti. To pa je prvi pogoj za popoln vzorec fug. Poleg tega je integriran padec odgovor tudi na razširjen trenutni trend: narašča povpraševanje po posebej velikih ploščicah, od katerih ena pokriva celotno dno tuša. Danes poleg formatov, ki se pogosto uporabljajo v zasebnih stanovanjih (30×30, 60×30 in 90×30 cm), obstajajo tudi ploščice, večje od 5 m². V ozadju tega razvoja ponuja kanaleta Geberit CleanLine80 z integriranim padcem rešitev za odvajanje vode pri velikih talnih prhah, s tem pa lepoto in dostopnost talnih prh dopolnjuje tudi njihova zanesljiva drenaža.

Kanaleta CleanLine80 je zasnovana za ploščice debeline med 10 mm in 35 mm ter je na voljo v barvah nerjavnega jekla, črnega kroma in šampanjca.

Več: www.geberit.si

Sponzorirana vsebina