Današnje kopalnice morajo izpolnjevati višje standarde kot nekoč, saj niso le praktični prostori, namenjeni umivanju, pranju perila in podobnim opravilom, temveč predstavljajo tudi oazo užitka, kjer se lahko sprostite in si napolnite baterije. Zato je pomembno, da za kopalnico izberete rešitve in opremo, ki pomaga ustvariti udobje, je enostavna za namestitev in nezahtevna za vzdrževanje. Kje jo dobiti? Najbolje se je obrniti na Geberit, kjer se vrhunski in inovativni kopalniški izdelki rojevajo iz dneva v dan.

Geberit se ponaša z dolgo tradicijo inovativnosti in zanesljivosti. Njihovi izdelki so narejeni iz kakovostnih, trajnostnih materialov in zagotavljajo popolno ravnovesje med elegantnim dizajnom ter funkcionalnostjo. Naj omenimo le nekatere njihove najbolj izstopajoče kopalniške rešitve:

Smiselno shranjevanje

Pohištvo Geberit v kopalnice vnaša harmoničnost in je narejeno izključno iz materialov, ki so odporni proti vlagi. Zaradi široke izbire kopalniških omaric lahko pohištvo smiselno razporedite povsem po lastnem okusu. Omarice imajo tudi pametno razporeditev predalov in smotrno osvetlitev, ki z estetiko prispeva k celotni podobi kopalnice.

Rešitve za stenske WC-školjke

V sodobnih kopalnicah je stenska WC-školjka postala standard, saj zavzame manj prostora kot talna školjka in je tudi bolj praktična za vzdrževanje čistoče in higiene. Tla pod stensko WC-školjko se zlahka umije, s podometnim kotličkom pa se izognete cevem, na katerih bi se lahko nabirala umazanija. Školjka Geberit Rimfree je brez notranjega roba, kar pomeni, da ni težko dostopnih mest, kjer bi se lahko dodatno nabirale nečistoče in bakterije.

Zaščitna keramična glazura

Pri Geberitu se veliko posvečajo izboljšavam svojih keramičnih izdelkov. Ena takšnih izboljšav je KeraTect®, posebna glazura, ki zagotavlja dolgoletno zaščito keramičnih površin. Glazura je praktično neporozna in povsem gladka, zato dlje časa ostane čista, za povrhu pa je tudi bolj odporna na praske.

Svež zrak za vse

Kopalnica je sicer res oaza dobrega počutja in sprostitve, vendar v njej vseeno nastajajo tudi neprijetne vonjave. Kako so se z njimi spopadli pri Geberitu? Zelo prepričljivo: z modulom DuoFresh, ki odstranjuje neprijetne vonjave neposredno iz kraja njihovega nastanka, iz WC-školjke, zrak pa nato prečisti s pomočjo keramičnega filtra in ga svežega vrača v prostor. Ta način je zelo učinkovit, saj preprečuje širjenje neprijetnih vonjav po kopalnici in zato različni osvežilci zraka, prižiganje dišečih paličic, odpiranje oken in podobno postanejo nepotrebni. Geberit DuoFresh modul je skoraj neopazen in skrit za aktivirno tipko.

Če potrebujete še dodatne informacije o naštetih inovativnih rešitvah, jih najdete na www.geberit.si, kot tudi še kopico drugih kopalniških izdelkov in priporočil.

Fotografije: Geberit