Kombinacija moderne arhitekture, napredne tehnološke opremljenosti in trajnostnega pristopa dela hišo Lumar Vivus idealno izbiro za sodobne družine, ki iščejo udoben in trajnosten dom.

Hiša Lumar Vivus predstavlja sodobno različico klasične mansardne hiše, saj je njena arhitekturna zasnova nadgrajena z elegantnimi, modernimi detajli. Hiša, ki obogati linijo mansardnih skoraj ničenergijskih hiš Lumar, zadosti še tako strogim urbanističnim zahtevam, a obenem omogoča udobno in z naravo povezano bivanje.

Ključni element pritličja je odprt dnevno-bivalni prostor, kjer se kuhinja, jedilnica in dnevna soba združijo v harmonično celoto. Prostor je zasnovan tako, da omogoča neoviran pretok svetlobe, s čimer se notranjost povezuje z zunanjostjo.

A srčika tega doma vseeno ni udobno in sodobno zasnovan interjer, ampak pokrita terasa, ki bivalni prostor še dodatno razširi navzven. Do nje vodijo velike steklene površine, poln in v arhitekturno zasnovo integriran nadstrešek pa zagotavlja udobno preživljanje časa na svežem zraku ne glede na vreme.

Funkcionalni in prilagodljivi spalni prostori

V zgornjem nadstropju so spalni prostori zasnovani tako, da ponujajo maksimalno udobje za vso družino. Spalnice zagotavljajo zasebnost in mir, hkrati pa ponujajo dovolj prostora za shranjevanje in prosto gibanje. Otroške sobe so svetle in prilagodljive, kar omogoča, da se spreminjajo glede na potrebe in interese otrok skozi leta.

Napredna tehnološka opremljenost za visoko stopnjo udobja

Hiša Lumar Vivus je zasnovana z naprednimi tehnološkimi rešitvami, ki prispevajo k trajnostnemu bivanju. Vsaka hiša vsebuje prezračevalni sistem in toplotno črpalko s talnim ogrevanjem in pohlajevanjem, kar zagotavlja prijetno bivalno klimo skozi vse leto. Poleg tega hiša vsebuje predpripravo za namestitev sončne elektrarne in polnilne postaje za električne avtomobile, kar še povečuje energetsko učinkovitost in trajnost hiše. Lumar Vivus hiše tako poosebljajo Lumarjev DNK trajnostne gradnje, ki združuje estetsko privlačnost, funkcionalnost in ekološko odgovornost.

Hiša Lumar Vivus je na voljo v velikostih 144 in 153 kvadratnih metrov, kar omogoča prilagoditev različnim potrebam in željam kupcev. Njena skrbno premišljena arhitekturna zasnova omogoča prijetno bivanje v vseh letnih časih, z osredotočenostjo na povezanost z naravo in zagotavljanje visoke kakovosti bivanja za vse družinske člane.

Več: Lumar

Vizualizacije: Lumar

Sponzorirana vsebina