Ste ljubitelji horoskopov? Vsak dan, teden, zvesto prebirate, kaj vam napovedujejo zvezde? Kot po naključju se lotevate prenove stanovanja? Se selite? Potem bodo tele vrstice kot nalašč za vas. Preberite si zanimiv horoskop o tem, za kateri kos bi posamezno astrološko znamenje moralo odšteti največ denarja. Morda bodo spodnje informacije le zanimivo branje, spet drugi pa se morda v njih tudi najdete.

Ključni pohištveni kosi so tisti, ki v prostoru najhitreje pritegnejo našo pozornost. Pogosto so prav ti tisti, na katerih gradimo podobo celotne sobe, pa najsi gre za umetniško delo ali uporabo drznih tkanin. Za nekoga je ključen kos v prostoru sedežna garnitura, spet za drugega svetilka, za tretjega dragocena tapiserija. Spletna stran The Spruce je objavila zanimiv horoskop, kater kos je kot nalašč za vaše astrološko znamenje.

Vodnar: Umetniška dela velikega obsega. Ste oseba, ki bi prostor osnovala okrog zanimive umetniške mojstrovine, saj bi tako dobili priložnost, da bi vsak obiskovalec ustvaril svoje mnenje o vašem bivališču, obenem pa bi tudi sami lahko delili svoje misli. Radi širite obzorja in se zapletate v zanimive pogovore, zato ni boljšega načina, kot drzno umetniško delo sredi dnevnega prostora.

Ribe: Gugalnica. Ni vam toliko do drznosti, kot do nekonvencionalnosti. Prav zato se splača vložiti v gugalnico, ki bo izstopala v prostoru, obenem pa bo odlična kombinacija udobja in nenavadnosti. S tem boste v prostor vnesli nekaj mirnosti in ustvarili kotiček, kot nalašč za sanjarjenje.

Oven: Drzno obarvana stena. Ne bojite se tveganj in nič drugače ni niti, ko se lotite opremljanja novega doma. Drzno obarvana stena se odlično ujame z energijo ovnov, saj odraža veliko mero samozavesti.

Bik: Samostoječa kad. Uživate v meri luksuza in praktičnosti. Prav zato so vam ljubi kosi, ki obenem privlačijo pozornost in izražajo luksuz, po drugi strani pa nosijo tudi izjemno funkcionalno vlogo. Samostoječa kad je eleganten kos, ki brez dvoma ne bo ostal neopažen.

Dvojčka: ‘Odštekana’ knjižna omara. Radi delite svoje znanje z drugimi, že po naravi se tako radi vključujete v najrazličnejše pogovore in brez zavor delite najnovejša odkritja. Prav zato bo zanimiva knjižna omara kot nalašč za vas, saj bo privlačila veliko mero pozornosti in sprožila nemalo vprašanj. Vsak gost pa se bo z zanimanjem z očmi sprehodil med naslovi knjig.

Rak: Čudovita preproga. Preproge so klasičen ključni kos vsakega doma. Brezčasen del doma, ki ustvari domačnost in toplino. Kot takšne so vam pisane na kožo.

Lev: Ogromno ogledalo. Vaša značilnost je, da le redko neurejeni stopite skozi vrata domovanja, zato vam bo veliko ogledalo v pomoč za zadnje popravke pred začetkom dneva. Veliko ogledalo odpre sobo in jo naredi svetlejšo, kar dobro ustreza bivalnemu prostoru, v katerem se sami dobro počutite.

Devica: Žametni otoman. Hudič se skriva v detajlih, pravijo in vi se tega dobro zavedate. Nikdar ne bi kupili kosa pohištva, ki bo sam sebi namen, temveč mora biti pri tem tudi uporaben. Klasičen otoman z možnostjo shranjevanja bo tako kot nalašč za vas, izberite takšnega, ki se bo skladal z vašim izbranim okusom.

Tehtnica: Bleščeči lestenec. Nič ne odseva elegance bolje kot lestenec in nič ni za to bolj dojemljivo kot ljudje rojeni v znamenju tehtnice. Lestenci so odraz sofisticiranosti in le s kančkom truda spremenijo vsak večer v tednu v glamurozno srečanje.

Škorpijon: Bogato posteljno vzglavje. Vzglavja niso obvezen del vsake postelje, brez dvoma pa so eden tistih delov, ki privlačijo poglede. Ni pomembno ali izberete žametnega, bodisi dramatičnega z okrasjem, vzglavja sama po sebi pogosto delujejo kot umetniški kos.

Strelec: Zanimiva tapiserija. Izmed vseh znamenj so morda prav ljudje rojeni v strelcu tisti, ki jih je najteže prebrati. Strelci hrepenijo po edinstvenosti, prav velika tapiserija, ki jo bodo občudovali vsi obiskovalci, pa bo odlično izhodišče za pogovore in deljenje popotniških dogodivščin.

Kozorog: Luksuzna pisarniška miza. Ni dvoma, vaša delavna vnema se odraža tudi pri izbiri pohištva. Zato niti ne dvomimo, da boste izbrali elegantno, a tudi oblikovno zanimivo mizo, ki bo popestrila sam prostor.

Fotografije: Pinterest