Spalnica je prostor miru, intime in počitka, zato je izredno pomembno, da se tam dobro počutimo. To dosežemo z dobro izbiro postelje, glavnim elementom spalnice, ki nam mora biti udobna, hkrati pa dovolj velika. Kako pa je z manjšimi spalnicami? Je res, da za moderno posteljo, kot je BoxSpring postelja, tam ni prostora?

Zakaj je BoxSpring postelja primerna tudi za manjše spalnice?

Malokdo pomisli, da lahko moderna BoxSpring postelja krasi tudi manjše spalnice. Gre pravzaprav za boxspring posteljni sistem, za katerega je značilen oblazinjeni okvir, ki pa je poravnan z dimenzijo ležišča. Če pomislimo, so klasični okvirji po dimenziji običajno širši od ležišča, lahko tudi do 20 cm. Prav zato je BoxSpring postelja več kot primerna za manjše spalnice, saj z njo ne izgubljamo nepotrebnih centimetrov, temveč poskrbimo za maksimalen izkoristek prostora. Oblazinjena postelja BoxSpring obenem poskrbi, da nam ob morebitnem udarcu ob posteljo, ne pušča poškodovanih goleni.

Naj bo postelja v vaši spalnici lasten unikat

BoxSpring postelja postaja pravi trend. Monika Adrinek iz Spalnega centra Maremico pravi, da je uporabnikom všeč predvsem to, da njihova postelja predstavlja njim lasten unikat. To pomeni, da vsak izbere vzglavno stranico, barvo, material in višino postelje po lastni želji, skladno z njegovo osebnostjo. Za dobro počutje v najbolj intimnem prostoru stanovanja je pomembno, da izberemo barve in materiale, ki so nam všeč in nas pomirjajo. Vendar pa se lahko okusi sčasoma spremenijo, zato BoxSpring postelje poskrbijo tudi za to. »Te postelje so zasnovane tako, da je njihova sestava modularna in z leti lahko kateri koli del zamenjamo. In enako velja tudi za barvno oblazinjenje, tako da nič narobe, če se najprej odločimo mogoče za neko močnejšo barvo. Če se je naveličamo čez par let, ne bo potrebno menjati celotne postelje, ampak zamenjamo samo tiste dele, ki so potrebni,« pravi izkušena svetovalka za zdravo spanje, Monika Adrinek. Možna je torej zamenjava prav vsakega dela BoxSpring postelje, kar ji doda pečat trajnostnega izdelka.

Ne le izgled, pomembna je tudi funkcionalnost postelje

BoxSpring postelja se ponaša še z enim detajlom, ki poskrbi za unikaten izgled, obenem pa predstavlja izredno funkcionalno prednost. Oblazinjenega dela postelje namreč tu ni potrebno postiljati, temveč postiljamo le njen zgornji del, ki je na posteljo pritrjen. Take vrste postiljanje je primerno za vse, ki imajo kakršne koli težave s hrbtenico, ne smejo dvigovati bremen ali pa za nekoga, ki ima pomanjkanje moči v rokah. Ker je BoxSpring postelja dvignjena na nogicah, enostavno poskrbimo tudi za higieno pod posteljo. Spodaj se lahko elegantno sprehodi robotski sesalnik in je potem spalnica čista.

Sponzorirana vsebina