Opremljanje stanovanja je lahko stresno opravilo. Sobo za sobo tuhtate in merite, kaj in kako bi bilo najbolje, pri tem pa vam sivijo lasje, saj se zdi, da nobeno pohištvo ne ustreza. »Ko bi obstajala vsaj linija pohištva, ki bi bila primerna za vse prostore in bi tako na mah rešili vse skrbi,« razmišljate pri sebi. In veste kaj: na srečo so vas pri Alplesu slišali in izdelali kolekcijo pohištva Center. Zanj pravijo, da ga ljubijo vsi prostori – od spalnice in predsobe, do dnevne in otroške sobe!

Ko opremljate dom, si seveda želite, da bi izbrano pohištvo izkazovalo rdečo nit skozi ves interjer, hkrati pa bi morali biti posamezni prostori vseeno individualni, posebni in s svojim značajem. Zato vam načrtovanje opreme in njena izbira lahko pojesta veliko živcev, časa in nenazadnje denarja.

Nikakor pa to ni edina pot, po kateri se lahko podate do sanjskega doma: opremljanje je lahko tudi enostavno, brezskrbno in v veliko veselje, če le najdete pravo pohištvo. Alplesova linija modularnega pohištva Center je že take vrste. Namenjena je opremljanju različnih prostorov (spalnic, mladinskih sob, dnevnih prostorov, predsob, apartmajev in garsonjer), zasnovana pa na osnovi preprostih linij in minimalističnih detajlov.

Pohištvo Center je na voljo v svetlem lesnem dekorju beljenega bora, ki se dopolni z belimi lakiranimi površinami ali melaminom. Zlasti ličnice iz beljenega bora imajo tudi globoke pore, ki dajejo vtis, da gre za masivni les, medtem ko enostavne linije pohištva odlično poudarijo še ročaji (izbirate lahko med tremi različnimi).

In kako se pohištvo Center znajde v različnih prostorih? Zelo dobro! Izbrani elementi se modularno dopolnjujejo in ustvarijo ambient, kot si ga želite:

Spalnica

Za spalnico so vam na voljo različni modeli in velikosti postelj, globoke in plitke omare, predalniki in viseči stenski elementi. Več informacij.

Mladinska soba

Iz posameznih elementov lahko mimogrede sestavite tudi mladinsko sobo, v kateri se bosta najstnik ali najstnica počutila odlično in bosta vanjo rada vabila tudi prijatelje. Pohištvo Center je moderno zasnovano, zato je kot nalašč za mlade, kreativne ljudi. Več informacij.

Dnevna soba

Kaj pravite na dnevno sobo Center? Nižje omarice so imenitne, da nanje postavite televizor in druge multimedijske pripomočke, videz pa dopolnite s knjižnimi regali, vitrinami in poličniki na steni. Tudi na različne pisalne mize niso pozabili. Za piko na i pa z izbiro ročajev ustvarite v sobi želeni karakter. Več informacij.

Predsoba

Ali pa z Alplesovo kolekcijo Center zapolnite predsobo. Posamezni elementi omogočajo premišljeno postavitev in znajo izkoristiti vsak, še tako majhen kot. V predsobi Center boste začutili dobrodošlico, urejenost, hkrati pa bo praktična za uporabo. Več informacij.

Katalog pohištva Center si lahko ogledate tukaj ali pa si naročite tiskano izdajo kataloga.
Dogovorite se za brezplačni 3D izris.
Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si oziroma obiščete najbližji salon pohištva Alples.