Okno namesto stene: Kuhajte z razgledom

Trendi kuhinjskih stenskih oblog nad delovno površino pridejo in gredo. Naveličamo se različnih panelov, ploščic, tapet ali stekla. Lepega pogleda skozi okno pa nikoli. Zato je morda najdolgoročnejša rešitev, da steno med delovno ploščo in zgornjimi kuhinjskimi omaricami, če je to seveda mogoče, spremenimo v okno.

Okno je pravzaprav zelo praktična rešitev, saj je vir naravne svetlobo, poleg tega ga lahko odpremo in spustimo v prostor svež zrak, med kuhanjem pa odvedemo slabe vonjave. Okno poleg tega ustvari iluzijo večjega prostora, kar je še posebej dobrodošlo v majhnih kuhinjah, medtem ko stilsko gledano nič ne prekaša kontrasta bujnega vrta in moderne kuhinje – okno učinkuje kot okvir za impresivno zunanjščino.

Predstavljamo 15 idej za kuhinjsko okno, ki združuje funkcionalnost in dober okus:

Foto: Pinterest

Prejšnji članekPreskočite dolgočasne stopnice: Notranji tobogani vas zapeljejo
Naslednji članekTrend: hiše iz naravnih materialov
Avatar photo
Novinarka in prevajalka, v prostem času pa športnica in knjižni molj. Stalno je na lovu za novostmi s področja bivanja, pri čemer jo najbolj navdušujejo kombinacije naravnih materialov in modernih tehnologij. Če bi morala izbrati en sam kos pohištva, ki bi ga lahko vzela s seboj na neobljudeni otok, bi bil to knjižni regal.
Subscribe
Notify of
0 komentarjev
Inline Feedbacks
Poglej vse komentarje