Dan je lepši, če je kava zjutraj skuhana, še preden vstanemo iz postelje, če je naša bluza zlikana hitro in brezhibno, ter če nas ob prihodu domov sprejme posesano stanovanje.

Podjetje Groupe SEB je za letošnjo pomlad pripravilo vrsto atraktivnih novosti v segmentu malih gospodinjskih aparatov in posode blagovnih znamk Tefal, Rowenta, Krups ter dveh novih pridobitev, podjetij WMF in Keiser.

Kateri mali gospodinjski aparati pa so nas na predstavitvi najbolj navdušili?

Parna postaja Tefal Pro Express Ultimate – letošnja zmagovalka naziva Izbran produkt leta 2019, ki ga izbirajo potrošniki, podelila pa ga je direktorica Grupe SEB Slvoenija, ga. Romana Kancler – s svojo pametno tehnologijo in edinstveno nastavitvijo likanja za vsako tkanino uporabnikom zagotavlja brezhibne rezultate in popolno nego različnih tkanin – tudi tistih najbolj občutljivih.

Drugi v vrsti so bili sesalniki, ki se z vsako novo generacijo bolj prilagajajo potrebam uporabnikov – s svojo tihostjo, vsestranskostjo in seveda z avtomatizacijo. Tako je drugi naziv Izbran produkt leta 2019 odnesel sesalnik Rowenta iz linije Silence Force Cyclonic – tih, a izjemno zmogljiv sesalec. Seveda ne moremo mimo Rowentinih robotskih sesalnikov, popolnoma prilagojenih današnjemu hitremu tempu življenja, ter pokončnega sesalnika 3v1 Flex, ki s pregibno sesalno cevjo posesa pod še tako nizkim pohištvom.

Nemška blagovna znamka Krups, ki nas že več kot 60 let razveseljuje z vrhunsko kvaliteto, je letos predstavila kavni avtomat nove generacije Krups Evidence, kjer lahko naročilo za kavo po našem okusu oddamo kar preko pametne aplikacije, aparat pa jo ob izbranem času pripravi brez enega samega pritiska na gumb. Kot v naši najljubši kavarni!

Navdušili so nas tudi posode in jedilni pribor iz vrhunskih INOX materialov nemške znamke WMF, ter vrhunski kuhinjski pekači blagovne znamke Keiser, ki so odlična ideja tudi za poročno darilo.

Fotografije: Groupe SEB Slovenija, arhiv proizvajalcev