Stanovanje v večstanovanjski stavbi sta lastnika pred vselitvijo na novo opremila in vso opremo prilagodila barvi parketa. Stanovanje je postalo dom z energijo, v katerem se že pišejo nove zgodbe in ohranjajo spomini na dediščino.

Osemdeset kvadratnih metrov veliko stanovanje je arhitektka Marjetka Pajk opremila po željah lastnikov. Lastnika imata rada preprost, asketski slog in ravne linije. V moderen ambient sta želela umestiti tudi umetniške slike, ki so del družinske dediščine.

Razgiban in funkcionalen tloris v pritličju večstanovanje hiše ima izhod na teraso in majhen vrt. In čeprav je osrednji del z zunanjostjo povezan z velikim panoramskim oknom, so nekateri prostori brez naravne svetlobe. Težavo z osvetlitvijo je arhitektka rešila s funkcionalno in estetsko razsvetljavo. Vsak prostor je tako opremljen s svojstvenimi, zanimivimi svetili, še poseben poudarek pa raznoliki lestenvi v osrednjem bivalnem prostoru, kjer čudovito razgibajo prostor. 

Stanovanje je opremljeno v naravnih tonih, s funkcionalnimi kosi pohištva, ki hkrati ohranjajo veliko prostega prostora. Vse pa se je začelo z na novo zbrušenim in naoljenim parketom, ki je s svojim tonom in postavitvijo narekoval nadaljne pohištvene in dekorativne izbire ter linije postavitve elementov v prostoru.

Poseben dekorativni poudarek pa je velika zbirka slik z raznolikimi motivi – del družinske dediščine – ki dajo stanovanju poseben pridih.

360° ogled

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA

Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA