Dnevna soba je osrednji del vsakega doma. Je oaza, kjer se družimo z družinskimi člani, sorodniki in prijatelji, zato mora biti prijetna in udobna, opremljena z mehkimi fotelji, knjižnimi policami, klubsko mizo … Točno taka, kot je ambient, ki vam ga predstavljamo tokrat in ki je res nekaj izjemnega: na visoki estetski ravni ter poln umetniškega duha. Zaznamujejo ga črne stene, elegantna sedežna garnitura in številni dodatki, ki nočejo izstopati, so pa vseeno nepogrešljivi.

Dnevna soba bi bila povsem suhoparna in dolgočasna, če bi vanjo postavili le kavč in nekaj omar. K temu, da zaživi kot prijeten prostor, prispevajo šele dodatki, kot so umetnine na steni, luči, vaze z dekorativnimi vejami, tehtno izbrane skodelice za čaj … Te drobnarije zlezejo pod kožo ter lepo dopolnijo moderno pohištvo.
Če ob sedežni garnituri tla prekriva še velika bela preproga, ki je v kontrastu s črnimi stenami, je res vse popolno, med seboj usklajeno, vsaka stvar stoji na svojem mestu. Takoj je videti, da je ambient uredil perfekcionist in estet.

Se vam dopade in bi ga radi poustvarili tudi pri sebi doma? Ne, ni vam treba seči globoko v žep. Morda v prvem koraku prebarvate stene, v drugem pa se odločite za enake dodatke, do katerih je hitra in enostavna pot. V spletni trgovini Lesnine jih imajo trenutno na zalogi!

lesnina
Stenska dekoracija, kliknite za ceno
lesnina
Okrasna veja in okrasna vaza
Stoječa svetilka San Diego, kliknite za ceno
Krznena blazina Onix in okrasna blazina Flokati
lesnina
Skodelica s krožničkom in skleda  

Fotografije: Mateja Jordovič Potočnik