Vhodna in garažna vrata so ogledalo hiše, prenašati morajo večkratno dnevno uporabo, preprečevati vdor mraza, vročine in hrupa v notranjost doma ter dopolnjevati arhitekturni slog objekta. In ker takšnih kakovostnih vrat ne kupite kar vsako leto, mora biti investicija vanje toliko bolj pretehtana in skrbna. Če vam proizvajalci vrat pridejo nasproti s promocijskimi cenami, je odločitev gotovo veliko lažja.

Za takšno vseevropsko promocijsko kampanjo so se odločili pri podjetju Hörmann, ki je vodilni ponudnik vseh vrst vrat za dom. Do 31. maja 2022 lahko po dostopnejših cenah kupite njihova varnostna vhodna vrata, garažna vrata in pogone za dvoriščna vrata, pri čemer za vse njihove izdelke velja, da so preizkušeni na maksimalne obremenitve uporabe, izdelani iz najkakovostnejših materialov, vrata pa so podnebno nevtralna. To pomeni, da pri proizvodnji uporabljajo 100-odstotno zeleno električno energijo in s številnimi drugimi ukrepi prihranijo več tisoč ton CO2. Preostale emisije pa nadomestijo s spodbujanjem projektov za varstvo podnebja v sodelovanju s ClimatePartner.

Vhodna in garažna vrata Hörmann zagotavljajo varnost, saj so opremljena z visoko zmogljivimi protivlomnimi sistemi, estetiko po zaslugi pestre izbire barv, stekel in imitacijskih premazov ter  toplotno izolotivnost, ki je primerna tudi za pasivne hiše. Z vrati Hörmann boste zadovoljni še veliko let po nakupu, saj njihova servisna služba skrbi za brezhibno delovanje vrat celo garancijsko dobo in tudi po njenem preteku, medtem ko lahko sami dolgo življenjsko dobo vrat zagotavljate tako, da enkrat letno očistite njihova tesnila ter namastite gibljive dele okovja.

V času promocijske kampanije lahko po ugodnejših cenah dobite naslednje izdelke:

  • Jeklena ali aluminijasta vhodna vrata Thermo65 z varnostno opremo RC 2. Vrata imajo visoko vrednost toplotne izolacije (UD do 0,87 W/(m²·K)3),  toplotno ločeno vratno krilo širine 65 mm, na voljo so v 6 promocijskih barvah z zasteklitvijo ali brez nje, možna je izdelava po meri do 1250 × 2250 mm, dodate pa jim lahko tudi obsvetlobo in nadsvetlobo.
  • Aluminijasta vhodna vrata ThermoSafe z varnostno opremo RC 3. Vrata imajo trojno toplotnoizolacijsko zasteklitev z obojestranskim varnostnim steklom za protivlomno zaščito od zunaj in zaščito pred nesrečami od znotraj, na voljo so v 12 sodobnih promocijskih motivih, pohvalijo se z visoko vrednostjo toplotne izolacije, opcijsko so na voljo v nestandardnih velikostih ter z obsvetlobo ali nadsvetlobo.
  • Jeklena ali aluminijasta stranska vhodna vrata Edition46. Stranska vhodna vrata so po obliki enostavnejša, primerna za pomožne vhode, prehod v garažo ali kot vrata za vrtne ure, kljub temu pa jih odlikujejo kakovostna izdelava, varnost in polna funkcionalnost. Pri Hörmannu so promocijsko na voljo v eni imitaciji brez zasteklitve, s serijskim večtočkovnim zaklepanjem z glavno ključavnico (z mehkim zaklepom) in dvema zatičema, izbirate lahko tudi med različnimi načini odpiranja s kljukami ali bučko.  
  • Sekcijska garažna vrata RenoMatic. Sekcijska vrata se odpirajo navpično in pomaknjena pod strop ne potrebujejo veliko prostora. Ta konstrukcijski princip nudi kar največ prostora tako v garaži in tudi za parkiranje pred garažo. Sekcijska garažna vrata se lahko vgradijo v vsako garažno odprtino in nudijo do 14 cm večjo širino prehoda kot dvižna garažna vrata. Prednost je tudi, da so vrata s trajno elastičnimi in proti vremenskim vplivom obstojnimi tesnili na vseh štirih straneh optimalno zatesnjena.
  • Pogoni dvoriščnih vrat. Vaša dvoriščna vrata postanejo udobna šele z daljinsko vodenim pogonom/motorjem. Za drsna vrata vam je po promocijski ceni na voljo pogon LineaMatic, in sicer je primeren za dolžino vrat maksimalno 6 m in težo 300 kg. Za krilna vrata širino od 1 do 2,5 m in teže do 220 kg pa je primeren pogon RotaMatic. Zraven je priložen tudi ročni oddajnik HSE 4 BS z ušescem za obesek za ključe, s katerim vrata odpirate ali zapirate na daljavo.  

Več o promocijski kampanji Hörmann lahko preberete → tukaj.

Sponzorirana vsebina