Ne samo stanovanje ali hišo, na ključ lahko kupite tudi posteljo. V svetu spanja je to nekaj povsem novega, svežega in inovativnega, za trendom pa stoji slovensko podjetje Maremico, kjer ležišča razvijajo že 26 let. Vsa so tehnološko dovršena in plod strokovnih spoznanj, vrhunec pa zanesljivo predstavlja BoxSpring postelja, prilagojena posamezniku.

Med posteljami BoxSpring so razlike

Na tržišču boste našli veliko izbiro postelj BoxSpring. Človek bi pomislil, da se med seboj razlikujejo le v barvi oblazinjenja in spalnega udobja, a temu ni tako. Med njimi so številne razlike in prav je, da se jih izpostavi. Kakšna je torej dobra BoxSpring postelja?

1. Zakonska postelja naj deluje kot zaključena celota

Nekatere zakonske postelje BoxSpring izgledajo, kot da bi bile sestavljene iz dveh enoposteljnih, ki sta postavljeni ena poleg druge, s številnimi posteljnimi nogicami ter motečim prehodom na sredini postelje. Takšnim se izognite. BoxSpring postelja naj deluje kot zaključena celota, kar prispeva k dizajnerski dovršenosti tako postelje kot celotne spalnice.

2. Oblazinjeni del ležišča

Oblazinjena vzglavna stranica in posteljno ogrodje sta stalnica pri vseh BoxSpring posteljah. Imate pa lahko še več. Na primer oblazinjeno ležišče, ki pričara postelji BoxSpring pravi glamur in pompozen dizajn. Takšno posteljo najdete na www.boxspring.si

3. Ležišče, izdelano glede na potrebe in želje uporabnika

Pri slovenskih posteljah BoxSpring ne boste sklepali kompromisov niti pri izbiri ležišča. Enostavno ga bodo izdelali glede na vaše telesne lastnosti, spalne navade, želje po udobju in morebitne zdravstvene posebnosti. Zakaj bi morali izbirati med modernim dizajnom postelje ali njenim udobjem? Imate lahko oboje in to v postelji BoxSpring.

4. Naj bo izbira vzglavnih stranic vedno možna

Le malo spalnih salonov ponuja svobodo pri izbiri dizajna in modelov vzglavnih stranic v kombinaciji s preostalim posteljnim ogrodjem. Zato si je dobro vzeti čas in obiskati nekaj najbolj zaupanja vrednih ponudnikov ter preveriti, kakšno svobodo imajo na voljo pri izbiri dizajna, barve in materiala. Možnosti izbire naj bodo seveda čim večje.

5. Z zadrgo pritrjen toper

Postelje BoxSpring večinoma vključujejo toper, zgornji del ležišča, ki je le položen na vrh postelje. Ker se premika, ga je potrebno redno naravnavati. To je zamudno in če smo iskreni, povsem odveč. Slovenska ekipa Maremico je poskrbela za prvovrsten inovativni toper Exclusive Top, ki je pritrjen z zadrgo na posteljo BoxSpring in vedno ostane na svojem mestu.

6. Kakovost, tehnična dovršenost in možnost obnove

Postelje BoxSpring, ki nastajajo pod okriljem slovenskega podjetja Maremico, slonijo na kakovosti, tehnični dovršenosti in več kot 25-letnih izkušnjah na področju razvoja ležišč. Posteljo BoxSpring s slovenskim poreklom lahko čez čas tudi obnovite in osvežite, kar je prijazno do okolja in tudi do vaše denarnice.

7. Vključno z dostavo in strokovno montažo

Poleg svetovanja pri izbiri najustreznejšega ležišča (izbirate lahko med ležišči Leticia in vodnimi posteljami Lectus), materialov in barv sta izjemno pomembni tudi varna dostava in strokovna montaža postelje BoxSpring. Pomembno je, da vse to prepustite ponudniku in njegovi strokovni ekipi. Le tako boste dobili popolno posteljo na ključ!

Fotografije: Maremico