Svetloba pomeni življenje. Zato ni nič nenavadnega, da si želite podaljšati dan ter z lučmi osvetliti notranjost in zunanjost doma, ki tako postane še bolj očarljiv. Vrata Pirnar z obsvetlobami, nadsvetlobami in LED dodatki poskrbijo, da se vhod spremeni v svetlo točko tudi v temi in vas že od daleč vabi v varno zavetje.

Vaša hiša je podnevi čudovita, saj jo obdajajo morje cvetlic, preproga urejene trave, morda lično pristrižene grmovnice in drevesa. Škoda je, da bi vse to ponoči izginilo, zato si omislite več svetlobe. Vpeljete jo lahko kot točkovno osvetlitev dreves in arhitekturnih detajlov, osvetlite poti in dovoze, nenazadnje pa tudi stopnice in vhodna vrata. Vrata z dodanimi steklenimi površinami od strani (vhodna vrata z obsvetlobo) ali nad njimi (vhodna vrata z nadsvetlobo) ter LED dodatki na potezalih, pod vrati ali na samem vratnem krilu poskrbijo za večje udobje, varnost in višajo estetsko vrednost nepremičnine.

Poglejmo podrobneje:

več udobja – ob poznih večernih ali nočnih prihodih domov so osvetljena vrata sila praktična. V torbi hitreje najdete ključe in nasploh je prijetneje, ko vas nevsiljiva osvetlitev vodi do hiše.

večja varnost – osvetlitev zagotavlja brezskrbno bivanje, saj bo onemogočila, da se nezaželene osebe prosto sprehajajo okrog vašega doma. Zunanja osvetlitev hiše lahko tudi izboljša kakovost posnetkov, če je preddverje opremljeno z varnostnimi kamerami.

večja estetsko vrednost – igra teme in luči je čudovita dekoracija, ki v dom prinese čarobnost. Razigrana osvetlitev navidezno poveča dimenzije vaših vrat, s tem pa je vaš dom videti še bolj imeniten.

Osvetlitev vrat je energetsko varčna, saj se luči prižgejo zgolj po potrebi.

Enostavno upravljanje svetlobe

Z razigrano razsvetljavo lahko vaš vhod očara prav vsakogar. Šele s prižigom luči so namreč zares vidni detajli Pirnarjevih vrat, ki pričajo o več kot 50-letni rokodelski tradiciji in so poželi že številne mednarodne nagrade, poleg mojstrskega znanja pa v njih prepoznate tudi moderno nadgradnjo z najnaprednejšimi tehnologijami. Ambientalni svetlobni dodatki ravno zaradi slednjih ne bodo otežili vašega upravljanja z domom. Prav nasprotno! Pirnarjeva vrata so s sistemom OneTouch najbolj osebna vhodna vrata na svetu. Ta se pohvalijo z edinstvenim samodejnim potezalom in samodejno prilagojeno osvetlitvijo, medtem ko lastnika prepoznajo s pomočjo čitalnika odtisov.

Umetelni kristalni dodatki na potezalih zunanjih Pirnarjevih vrat se osvetlijo, ko se približate, na njih pa lahko zažarijo tudi napisi.

Pirnarjeva vhodna vrata s steklom in svetlobnimi dodatki se odlično ujamejo z vsemi arhitekturnimi slogi, ob pogledu nanje pa boste lahko uživali še dolgo, saj so nezahtevna za vzdrževanje in narejena po najvišjih standardih kakovosti. O tem se lahko v živo prepričate v Pirnarjevih salonih, kjer vam bodo pomagali pri izbiri vrat po vaši meri ter primernih dodatkov zanje.  Salona sta na Bravničarjevi ulici 20 v Ljubljani in Ptujski cesti 17 v Mariboru, za virtualni obisk pa enostavno kliknite na spletno stran www.pirnar.si.

Moderna vhodna vrata z ambientalno talno osvetlitvijo.

Fotografije: Pirnar