Okoli nas je ogromno elektronskih naprav, ki proizvajajo različne zvoke. Vsak dan poslušamo brenčanje hladilnika, hrup sesalnika, pa kosilnice, morda imamo smolo in nenehno poslušamo tudi toplotno črpalko s sosedovega dvorišča. Preglasna črpalka je namreč zelo moteča, njeno oglašanje nam še dolgo odzvanja v glavi in moti naš vsakdanji mir. S tem pa kvari tudi počutje celotne družine, da o načetih med-sosedskih odnosih niti ne govorimo.

Ko se odločamo za pomembno naložbo, kakršna je nakup toplotne črpalke, se moramo zavedati, da bo z nami naslednjih 15 do 20 let. In njena naloga je, da ne vzbuja nobene pozornosti. Zvoki toplotne črpalke se namreč zlijejo z ostalimi zvoki v hiši ali okolju in če je decibelov preveč, je to močno obremenilno za nas. Lastni trenutki miru in spokojnosti so v današnjih časih še kako pomembni, saj dokazano vplivajo na dobro počutje in  trdno zdravje.

Mnogo je motečih zvokov spremlja naš vsakdan. Toplotna črpalka Adapt, proizvajalca Kronoterm, ni eden izmed njih, saj je njeno delovanje tišje od delovanja hladilnika.

Zmagovalka med toplotnimi črpalkami

Na srečo obstajajo črpalke, ki navdušujejo s svojo tihostjo. Ena takšnih je toplotna črpalka Adapt, ki so jo razvili v slovenskem podjetju Kronoterm. Adapt je celo prva v Evropi s skoraj neslišnim delovanjem in izjemno učinkovitostjo, uporabniki pravijo, da ni glasnejša od delovanja hladilnika. Zanjo ne veste ne mi, ne naš sosed, medtem ko  Adapt tiho dela v ozadju.

Enostavno upravljanje toplotne črpalke preko telefona ali tablice. Preizkusite Cloud.Kronoterm še danes.

Občutek topline v zvoku tišine

In kako so Kronotermovi strokovnjaki to neslišnost dosegli? Za brezhibno delovanje črpalke so uporabili velike ventilatorje s posebnimi bionično oblikovanimi lopaticami. Poleg teh k tihosti pripomore tudi velika čelna površina, kar povzroča majhen tlačni padec, zato se za doseganje potrebnega pretoka ventilator vrti z nižjimi vrtljaji. In nenazadnje so poleg izjemno modernega izgleda in dovršenega ohišja za izdelavo uporabili materiale, ki vsrkajo hrup in vibracije kompresorja. Tako zelo, da med spanjem slišimo samo svoje misli.

Če želite tudi vi do kurilne sezone imeli nov, varčen in predvsem pa tih ogrevalni sistem, je zdaj idealen čas, da se povežete s podjetjem Kronoterm na info@kronoterm.com ali jih pokličite na 03 703 16 20. Tako si boste lahko pravočasno zagotovili svojo skoraj neslišno toplotno črpalko Adapt.

Več: www.kronoterm.com

***

Kronoterm je slovensko družinsko podjetje z lastnim razvojem in proizvodnjo, organiziranim servisom, z dolgoletno tradicijo in izkušnjami ter zelo dobrim poznavanjem potreb svojih strank. Vedo, da smo vsakodnevno obdani z mnogo glasovi, ki kratijo naš mir, motijo tudi nas in naše sosede. S toplotnimi črpalkami Kronoterm, ki so prilagojene slovenskim razmeram, se bodo naši sosedski odnosi kvečjemu samo še izboljšali.