Breznivojski pršni prostori so najnovejši trend, ki prinaša številne prednosti. Kopalnica brez kadi za tuš je videti večja, gibanje po njej je manj omejeno (lažji je dostop za invalide), dodatni plus je tudi možnost talnega ogrevanja v tuš kabini, zaradi česar je uporaba prijetnejša, tla pa se hitreje posušijo. Z Geberitovimi rešitvami bosta vgradnja in vzdrževanje takšne breznivojske prhe zelo enostavna!

Geberit je pri snovanju izdelkov za breznivojske prhe posebno pozornost namenil zagotavljanju čim lažje in čim zanesljivejše vgradnje. Glavna prednost njihovih rešitev je hidroizolacija, ki je tovarniško pritrjena in je tako sestavni del pršnih elementov, kar prihrani čas in živce ter v največji možni meri zmanjša tveganje za nastanek netesnih spojev.

Geberitove inovativne rešitve odvodnjavanja breznivojskih pršnih prostorov združujejo oblikovalsko svobodo, estetiko, enostavno čiščenje in zanesljivost – tako pri vgradnji kot pri vsakodnevni uporabi.

Talna pršna plošča Setaplano

Talna pršna plošča Geberit Setaplano je izdelana iz kakovostne mineralne mase, katere površina je svilnato nežna in topla ter se preprosto čisti. Na območju odtoka ni nobenih robov, na katerih bi se lahko nalagala umazanija. Prav posebej pa čiščenje olajša lovilec las, ki ga je mogoče enostavno odstraniti in očistiti. Število sestavnih delov talne pršne plošče je zmanjšano na minimum. Jekleni okvir je sestavljen že v tovarni, prav tako je tovarniško pritrjena tesnilna folija. Tako je vgradnja precej enostavna in varnost zagotovljena.

Odtok je postavljen ob rob plošče, kar zagotavlja več prostora za gibanje in preprečuje zastajanje vode.

Talna pršna plošča Sestra

Geberit Sestra je pršna plošča elegantnega dizajna in je idealna za moderne kopalnice. Odlikuje jo površina s strukturo kamna z izjemnimi protizdrsnimi lastnostmi ter inovativne tehnične lastnosti. Na voljo je v devetih različnih dimenzijah, kvadratnih ali pravokotnih oblik, ter v treh barvah: beli, sivi in grafitni. Lahko se vgradi v ravnino tal ali pa na njih. Zahvaljujoč široki paleti modelov lahko zadovolji vse potrebe tako pri renovacijah kot pri gradnji novih sanitarnih prostorov.

Eleganten pokrov, ki se diskretno zlije s prho, skriva sifon z visoko odtočno zmogljivostjo.

Pršna kanaleta CleanLine

Pršne kanalete Geberit CleanLine predstavljajo inovacijo v vseh pogledih. Vsaka podrobnost ustreza zahtevam sanitarne tehnike: od sifonov s ploskim profilom z visoko odtočno zmogljivostjo, preizkušene tehnike vgradnje in tesnjenja do delovanja in oblike same pršne kanalete.

Pokrov odtočne odprtine je opremljen s sitom za lase, ki učinkovito zadržuje lase in druge večje delce ter preprečuje mašenje cevi.

Stenski odtok: elegantna rešitev v zidu

Stenski odtok Geberit odpravi še zadnjo oviro za popolno talno površino. Skrit v steni ni poseben samo zaradi elegantnega izgleda, ampak tudi zaradi dodatnih prednosti pri načrtovanju, vgradnji in vzdrževanju. Stenski odtok je odličen odgovor na zahteve po vrhunskem dizajnu. Njegova vsestranskost se pokaže še zlasti pri renovaciji in v omejenem prostoru.

Elegantno zasnovan odtok s temeljito preizkušeno tehnologijo, skrito v steni.

Z Geberitovimi rešitvami, kot so pršna plošča Setaplano in Sestra, kanaleta CleanLine, stenski odtok in talni odtok za breznivojske pršne prostore, lahko v vsaki kopalnici ustvarite odlično okolje za poživljajoč stik z vodo. Ta vas dokazano pomiri, sprosti in poskrbi, da lažje začenjate nov dan ali pa ga zvečer zaključite.