Digitalne oblike revij in časopisov so vse bolj popularne, vendar to ne pomeni, da so papirnate verzije že povsem pozabljene. Za nekatere je nakup čtiva v kiosku še vedno nekaj povsem vsakdanjega. Nostalgija gor ali dol, dejstvo pa je, da je revije treba nekam odlagati, kajti v nasprotnem se nam hitro začno kopičiti in prerastejo v nadlogo. Ponujamo več kot 30 shranjevalnih predlogov.

Škatla

Škatle so imenitne za shranjevanje revij, poleg tega so na voljo v najrazličnejših velikostih in oblikah. Ponujajo dobro oporo, da se revije v njih ne prepogibajo in ne mečkajo.

Viseče

Nekateri radi berejo na stranišču, vendar tam pogosto ni prostora za dodatno stojalo ali kos pohištva, kjer bi lahko shranjevali revije. Da bo čtivo vseeno pri roki, pa si lahko omislite visečo košaro, ki se jo pritrdi na kotliček.

Ob kavču

Popularen način shranjevanja časopisov in revij je tudi mizica, z vključenim prostorom za odlaganje čtiva. Takšno mizico postavite ob kavč ali naslanjač oziroma v tisti kot, kjer po navadi berete.

Stojalo z režami

Stojalo z režami je lahko prostostoječe ali ga namestite na steno. Sicer omogoča le shranjevanje samo določenega števila revij, so pa te lično zložene in razstavljene. Če ste naročeni na kakšno posebej imenitno revijo, jo boste vsekakor želeli pokazati v takšnem stojalu.

Mapa

Mape in fascikli so ravno tako primerni za shranjevanje revij. So ravno prave velikosti, poleg tega jih lahko postavite na polico, v omaro ali na knjižni regal. Tako v prostoru tudi niso vizualno moteči.

Na steni

Stenska stojala za knjige in revije ne zavzamejo prostora na tleh in hkrati dodajo vizualni poudarek stenam. Hitro prikujejo nase pogled, sploh če vanje postavite revije močnih naslovnic. Prikladna so tudi za lastnike hišnih ljubljenčkov, saj so tako revije varne pred tem, da bi postale igrača.

Foto: Pinterest