Harvey Norman, avstralska trgovinska veriga, ki ima več kot 300 poslovalnic po celem svetu, je že skoraj dve desetletji prisotna tudi na slovenskem trgu. Njihove poslovalnice je možno najti v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru in Novem mestu, pri čemer je ljubljanska nedavno obeležila že 19. obletnico odprtja, ob tej priložnosti pa doživela tudi osvežitev in prenovo.

Ljubljanska poslovalnica Harvey Norman, ki jo imenujemo kar Super trgovina, od 21. oktobra naprej torej sveže prenovljena čaka na vaš obisk in obljublja super nakupovalno izkušnjo. Strokovno in usposobljeno osebje vam svetuje pri širokem naboru izdelkov, ki so kakovostni in v koraku s trendi, nakup pa lahko opravite tudi po obrokih in v skladu s sloganom »Zaupanja vreden nakup«.

Pohištvo in dodatki za dom

Po prenovi boste na oddelku za pohištvo in dodatke za dom lahko priča vsem najnovejšim pohištvenim trendom, ki so jih za vas pripeljali iz svetovno odmevnih pohištvenih sejmov. Z novo kolekcijo barv, vzorcev in dekoracije so pričarali pravo jesensko vzdušje. Ob pohištvenih kosih v globoko modri, olivno zeleni barvi in barvi mandljevega olja vas bo prevzel občutek topline in domačnosti, ki ga boste želeli poustvariti v vašem domu.

Igrali se boste lahko z različnimi materiali in barvami oblazinjenega pohištva ter ustvarili svojo sanjsko sedežno garnituro. Povečali so tudi ponudbo funkcionalnega in modularnega pohištva, ki se bo prilagodilo vašemu domu in vašim potrebam.

Spalnice

Spalnice, ki jih boste našli na prenovljenem oddelku, bodo ravno tako polne jesenskih tonov in barv. Ker se popolnost skriva v detajlih, so poskrbeli, da se tudi posteljnine in dekoracijski elementi prilegajo novemu letnemu času in skupaj ustvarjajo posebno zgodbo. Nova kolekcija posteljnin vas bo popeljala v čarobni jesenski gozd, ki vas bo v satenastem objemu zazibala v nebeški spanec.

Preizkusili boste lahko veliko izbiro vzmetnic, ki so izdelane iz visoko-kakovostnih materialov. Izbirali boste lahko med mehkimi, trdimi in še tršimi vzmetnicami, iz naravnih ali sintetičnih materialov. V ponudbi boste našli tudi moderne in funkcionalne otroške in mladinske sobe, kjer se bo otrok počutil varnega in zadovoljnega.

Kuhinje

S prenovo oddelka za kuhinje so poskrbeli, da boste lahko priča še večji izbiri oblikovalsko dovršenih kuhinj novih blagovnih znamk.

Njihove kuhinje se bodo prilagodile vašemu prostoru. Vrhunski furnirji, sodobni kuhinjski pulti, funkcionalni in kakovostni elementi bodo kuhanje v vašem domu dvignili na novo raven, kuhinja pa bo postala prostor, kjer boste ustvarjali najlepše spomine.

V kuhinjah boste lahko srečali vrsto različnih zemeljskih tonov, ki pomirjajo in vas povezujejo z naravo. Vse imajo vrhunsko dodelane detajle in posebne zaključke, zaradi katerih bo počutje v njih edinstveno.

Bela tehnika

Široki ponudbi velikih gospodinjskih aparatov po super cenah so dodali nove blagovne znamke. Premierno se bo predstavila blagovna znamka Haier, ki se je po svetu uveljavila kot številka ena na področju gospodinjskih aparatov. S svojo napredno tehnologijo delovanja vam bodo izdelki prihranili ogromno časa in energije ob hišnih opravilih, vrhunski dizajn in kvalitetni materiali pa bodo zadostili potrebam najzahtevnejših kupcev.

Še ena novost so ameriški hladilniki Hisense, ki zagotavljajo prostornost in funkcionalnost na vrhunski ravni. Obogatili so ponudbo pralnih, sušilnih in pralno sušilnih strojev, da bo pranje in sušenje perila enostavnejše in bolj varčno, ter kuhalnih aparatov, pomivalnih strojev in klimatskih naprav.

Mali gospodinjski aparati in osebna nega

Na oddelku za male gospodinjske aparate in osebno nego so poskrbeli za še večjo preglednost in urejenost med blagovnimi znamkami. Izdelke boste lahko hitro našli in opravili njihov nakup brez izgubljanja med prodajnimi policami.

Če pa si boste vseeno zaželeli sprehoda čez oddelek, boste tam lahko videli široko paleto robotskih mešalnikov za pripravo hrane, dekorativne stenske in otočne nape, sesalnike Dyson, aparate Smeg by Dolce Gabbana in še več.

Obisk kavnega kotička se bo zdel kot obisk kavnih plantaž, saj so za vas pripravili še večjo ponudbo kavnih aparatov in različnih vrst kave. Sedaj se boste lahko razvajali z vrhunsko pripravo kave kar doma.

Med izdelki za osebno nego boste lahko odkrili kodralnike las Dyson, moške urejevalnike Remington in Braun, vrhunske električne in sonične zobne ščetke in še marsikaj.

Različni izdelki navišjega kakovostnega razreda bodo poenostavili in izboljšali vsakodnevna hišna opravila in skrb za osebno nego.

Računalništvo

Če se navdušujete nad tehnologijo, ste gotovo že obiskali njihov oddelek za računalništvo. Po prenovi boste lahko svojo že obstoječo izkušnjo še nadgradili, saj imajo tudi tu za vas pripravljeno še večjo ponudbo in veliko novosti.

Zakorakali boste lahko med najnovejše naprave, ki so ta trenutek na voljo na trgu. Microsoft Surface, Apple, Acer, Samsung, Xiaomi in še več, kjer boste našli pametne telefone, prenosnike ter tablične računalnike.

Našli boste lahko veliko ponudbo pametnih ur različnih proizvajalcev, pametnih izdelkov za dom (žarnice, vtičnice …) ter električnih igrač za otroke in odrasle, ki so lahko super ideja za darilo v prihajajočem prazničnem času.

Ne smete spregledati še ponudbe električnih skirojev in tiskalnikov ter kartuš. Velika izbira fotoaparatov in kamer pa bo v veselje vsem navdušencem nad fotografijo.

Na svoj račun boste na oddelku za računalništvo prišli tudi vsi ljubitelji videoigric in igralnih konzol. Gaming pripomočke in izdelke lahko najdete v posebnem kotičku, imenovanem Games HUB, ki predstavlja raj vsem igričarskim dušam.

Poseben kotiček na oddelku za računalništvo je Fotocenter. V Fotocentru lahko razvijete svoje fotografije različnih dimenzij, kupite okvirje, albume ali pa naročite izdelavo personaliziranih daril, kot so majice, sestavljanke, skodelice in drugo.

Avdio in video

Oddelek avdio in video naprav je vedno ponujal vrhunske in najnovejše izdelke za predvajanje slike in zvoka. Po prenovi so se odločili tudi tu razširiti že obstoječo ponudbo in predstaviti nove blagovne znamke.

Odkrili boste lahko široko paleto televizorjev, med drugim tudi projektor Hisense Laser TV z revolucionarno lasersko tehnologijo prikazovanja barv z neverjetnimi odtenki, ter še druge televizorje večjih dimenzij. Hišni kino bo postala uresničljiva in dosegljiva želja.

Na področju avdio naprav boste lahko našli vse od običajnih slušalk, brezžičnih in brezžičnih športnih slušalk vseh cenovnih razredov do glasbenih stolpov, ki bodo pričarali koncertno izkušnjo kar doma.

Kljub izraziti prenovi Super trgovine v Ljubljani pa so ohranili svoje strokovno usposobljeno in prijazno osebje, ki vam bo z veseljem pomagalo na vsakem koraku.

Posebno pozornost so namenili tudi temu, da je kar največje število izdelkov ves čas na zalogi. Za opremljanje in popestritev doma vam ne bo potrebno čakati. Obiščite jih in delite svoje super trenutke v #supertrgovina tudi na družabnih omrežjih.

Sponzorirana vsebina