Tako kot brez moke ni kruha tudi brez kuhinjskih dodatkov ni kuhinje. Ta zaživi šele tedaj, ko jo obogatijo malenkosti, kot so lepa vaza, imeniten servirni pladenj ali izvirna skleda, prej pa je – naj bo še tako elegantna, stilsko dovršena ter oh in sploh – samo prazna kuhinja.

Kaj torej potrebujete, da boste iz svojega kotička za pripravo in postrežbo hrane naredili srce doma, kjer se boste radi zadrževali tako vi kot vaši gostje?

Zagotovo je treba izbrati funkcionalne pripomočke, ki olajšajo delo, hkrati pa so še lepi na pogled. Kakovostni pekači iz nerjavečega jekla, sodobno, asimetrično oblikovane sklede, morda ročno izdelana keramična vaza v zdaj tako moderni cilindrični obliki, steklenice za olje in kis, posoda za hlajenje vina, celo ekonom lonec lahko deluje kot magnet za oči … To je le nekaj dodatkov, v družbi katerih bo vaša kuhinja postala vrelec idej za slasten vsakdan.

Še najbolšje od vsega pa je, da se za naštete izdelke sploh ni treba odpraviti po mukotrpnih nakupih v trgovino ter si vzeti dragoceni uro ali dve, da prečešete ponudbo. Kje pa, sodobnejši način nakupovanja iz naslanjača je veliko hitrejši in preprostejši. Potrebujete samo dostop do spleta, naslov, ki se glasi: www.xxxlesnina.si, in že imate vse za kuhinjo v svoji košarici!

Vaza Carve ter steklenici za olje in kis, oboje Lesnina
Ekonom lonec WMF, Lesnina
Pekač WMF, Lesnina
Skleda ASA, Lesnina
Posoda za hlajenje šampanjca, Lesnina

Fotografije: Mateja Jordovič Potočnik