Sanitarna keramika je najpomembnejši element pri opremi kopalnic, saj je stalno v uporabi in s tem tudi na preizkušnji. Želimo si, da je lepa, funkcionalna in preprosta za čiščenje, zato pri nakupu ničesar ne prepuščajmo naključju. Stavimo na kakovost, kot jo na primer zagotavlja prenovljena kopalniška serija Geberit iCon, ki je izpopolnjena do zadnje podrobnosti.

Novosti in izboljšave pri seriji sanitarne keramike iCon so naslednje:

Izpopolnjena tehnologija Rimfree

Kopalniško serijo Geberit iCon dopolnjujeta nova kompaktna stenska in talna straniščna školjka z ustreznim bidejem. Obe vključujeta optimizirano tehnologijo Rimfree®, ki po zaslugi notranje geometrije in novega izpiralnega roba optimizira pretok vode, preprečuje nalaganje umazanije in močno olajša čiščenje. Ker ni roba, se pod njim ne nabirajo vodni kamen in nečistoče, da stranišče ali bide očistimo, zadostuje že en poteg z vlažno krpo.

Podometni izplakovalnik in keramična straniščna školjka kot enota

Straniščne školjke iCon Rimfree® so bile popolnoma predelane tako, da sta notranja geometrija keramičnega dela in novi izpiralni rob optimalno usklajena. Izpiralni rob, cevasta komponenta iz reciklirane plastike, je priključen neposredno na koleno izplakovalne cevi. Tako usmerja vodo v straniščno školjko brez stika s keramičnim delom. Izplakovalnik, izpiralni rob in keramična straniščna školjka tako tvorijo eno samo enoto in zagotavljajo enakomerno in optimalno izplakovanje. Poleg tega iztočne odprtine nove keramike za straniščno školjko in bide segajo do stene, zato se za priključitev na cev za odpadno vodo lahko uporabi standardni polietilenski priključni kos.

Po zaslugi novega plastičnega izplakovalnega roba običajne neravnine keramične straniščne školjke niso več težava.

Hitra in varna montaža

Vodovodni inštalaterji lahko straniščne školjke in bideje iCon z montažnim sistemom EFF3 na steno namestijo že v nekaj korakih. Pritrdijo jih lahko preko dveh lukenj za pritrditev straniščnega sedeža.

WC sedeži novih stranišč in bidejev iCon so zasnovani za visoko raven udobja ter jih je mogoče natančno in preprosto nastaviti s pomočjo tečajev EasyMount. Naporno odstranjevanje za izravnavo in popravilo zibajočih se straniščnih sedežev je stvar preteklosti. Zaradi varnosti lahko straniščno školjko dodatno pritrdite z vijakom s šestrobo glavo. Zaradi izboljšane funkcije QuickRelease pa je čiščenje sedeža in pokrova še bolj preprosto.

Včasih lahko že malenkosti, na katere niti ne pomislimo, naredijo v kopalnici veliko razliko. Udobni straniščni sedež, školjka in bide brez roba ter enakomerno izplakovanje so tisti detajli, ki iz običajne kopalnice v trenutku naredijo oazo udobja.

Več>>> www.geberit.si          

Sponzorirana vsebina