Odtoki v prostorih za prhanje so vedno nočna mora za čiščenje. Največkrat jih je treba razstaviti, da iz njihovega drobovja lahko povlečete vse lase in zataknjeno umazanijo, zraven pa seveda preklinjate in prisegate, da bo naslednjič ta umazan opravek prevzel drug družinski član. Pri novi vitki in elegantni kanaleti Geberit CleanLine50 ne boste imeli teh težav. Nasprotno! Ko jo bo treba očistiti, boste prvi pri tem opravilu.

Vitka in funkcionalna

Prhe v nivoju tal ostajajo izjemno priljubljene. Njihove prednosti so lahka dostopnost in preprosto čiščenje, poleg tega povečajo vizualno privlačnost kopalnice. Nova Geberitova kanaleta CleanLine50 pa je njihov idealen dodatek. S svojim nagnjenim kanalom in vitko linijo je prava paša za oči, medtem ko v tehničnem smislu navdušuje s preizkušenimi lastnostmi: poleg preprostega čiščenja še z zagotovljeno nepropustnostjo in integriranim naklonom.

Minimalistična in iz kakovostnih materialov

Nova pršna kanaleta Geberit je široka le 3 centimetre in ima asimetričen odtok. Vizualno to vnaša dodatno raznolikost v kopalniško serijo Geberit CleanLine. Visokokakovostni materiali poudarjajo brezčasen, minimalističen dizajn: na voljo je v brušenem nerjavnem jeklu ali črnem kromu s premazom proti prstnim odtisom.

Preprosta namestitev

Z višino 10 milimetrov je pršna kanaleta CleanLine50 enaka višini večine keramičnih ploščic, zaradi integriranega naklona pa optimalno odvaja vodo iz prhe. Vgrajen naklon prihrani veliko dela predvsem polagalcu ploščic, saj kanalete ni treba nameščati z rahlim upogibom, da se naredi naklon. Ploščice, tudi tiste večjih dimenzij, se preprosto vodoravno pritrdi na kanaleto in namestitev je opravljena!

Zagotovljeno brez puščanja

Pravilno tesnjenje je bistveno pri nameščanju pršnih rešitev. Za pršno kanaleto Geberit CleanLine50 je na voljo montažni set, ki omogoča preprosto montažo in zanesljivo zaščito pred puščanjem. Tesnilna folija je tovarniško pritrjena neposredno na priključno prirobnico, kar zmanjša tveganje za poškodbe, ki bi jih lahko povzročilo razlitje vode.

Okolju prijazna

Pri izdelavi elegantne pršne kanalete Geberit CleanLine50 proizvajalci uporabijo veliko manj materiala kot pri proizvodnji podobnih kanalet. V primerjavi s predhodnico CleanLine60 porabijo le polovico nerjavečega jekla. S tem se med proizvodnim procesom kanalet CleanLine50 v ozračje sprosti tudi kar 60 % manj emisij CO2.

Funkcionalnost in higiena z roko v roki

Že ime CleanLine pove vse: pršne kanalete Geberit so preproste za čiščenje. Celotna serija CleanLine ima gladke, odprte iztočne površine, kjer se umazanija in bakterije ne morejo nabirati. Poleg tega lahko sito za lase preprosto odstranite in hitro izperete.

Več >>> Geberit

Sponzorirana vsebina