Lastnika 147 m2 velike hiše sta si želela ogrevalni sistem, s katerim ne bi bilo veliko dela in tudi ne stroškov. Zato sta svoj dom, ovit v sončno rumeno fasado, opremila z litoželezno pečjo in dodatno dala vgraditi še štiri infrardeče panele. Zdaj se resnično lahko pohvalita s popolno brezskrbnostjo ogrevanja.

Hiša ima lesen nosilni skelet, z notranje strani oblečen v mavčno-kartonske plošče, je dobro izolirana in opremljena z rekuperacijo. Optimalno ogrevanje pa lastnika dosegata s kombinacijo litoželezne peči in infrardečega ogrevalnega sistema Ekosen s številnimi prednostmi.

»Sistem Ekosen je pametni sistem ogrevanja, ki se prilagaja vašemu ritmu življenja. Razvili smo poseben regulator, ki omogoča izjemno prilagodljivost ter poskrbi za še bolj udobno in učinkovito ogrevanje. Z aplikacijo na telefonu ga lahko upravljate na daljavo ter poskrbite za takšno toplino, ki si jo želite in ko jo potrebujete. Poleg tega pri panelih ni vzdrževanja, ob pravilni uporabi pa vam zagotavljamo visoko ugodje dolgo vrsto let,« pravijo pri podjetju Ekosen, ki je za imeniten naročnikov interier priskrbelo ravno tako zelo stilske infrardeče ogrevalne panele.

Na stopnišču so vgradili viseči diskus. To je eleganten, a zmogljiv stropni grelnik, ki navduši s hitrim ustvarjanjem toplote v dvoranah ali prostorih z visokimi stropi.

V eni od sob so na steno namestili grelno ogledalo Sunlife Mirror, ki v trenutku polepša ambient. Takšno ogledalo je primerno tudi za kopalnice, saj jih segreje in preprečuje rošenje. Z grelnim ogledalom so vizualno povečali prostornost sobe, jo osvetlili in poskrbeli za okrasni element s pridihom glamurja, z ambientalnimi LED-lučmi za ogledalom pa ustvarili še prijetnejše vzdušje topline.

V dnevno sobo so namestili okrogel bel panel, ki učinkuje preprosto in sodobno, s svojim nevpadljivim videzom pa lepo dopolni prostor.

Na stropu v kopalnici je svoje mesto našel še stekleni panel Sunlife Tag. Takšen panel ima sijočo stekleno površino, ki s svojo privlačnostjo pritegne pozornost in poudari že sicer eleganten interier.  

Če bi tudi vi radi svoj dom ogrevali z dizajnerskimi infrardečimi paneli, se obrnite na podjetje Ekosen ali poiščite dodatne informacije na www.ekosen.si. Njihovo poslanstvo je narediti svet lepši, kar uresničujejo tako na ravni vašega doma in drugih prostorov, ki jih lahko ogrevate z njihovimi paneli, kot na ravni ljudi in našega skupnega planeta.

Za višjo vrednost prostorov, boljšo kakovost bivanja in trajnostno prihodnost planeta

Infrardeč ogrevalni sistem Ekosen je eleganten in diskreten ter hkrati izjemno učinkovit način ogrevanja. Z ogrevanjem predmetov namesto zraka preprečuje pojav vlage in plesni ter podaljšuje življenjsko dobo objektov. Ne izsušuje zraka in zmanjša nastajanje prahu, s tem pa ugodno vpliva na zdravje in dobro počutje. Uporaba je preprosta in prinaša prijetno udobje. Pomembno pa je tudi to, da je izdelava infrardečih panelov Ekosen okolju prijazna, njihova življenjska doba pa dolga. Skoraj celotno energijo, ki jo porabijo za ogrevanje, pretvorijo v prijetno toploto prostora. S tem podjetje pomembno prispeva k razogljičenju ter lepši prihodnosti za sedanje in prihodnje generacije.

Fotografije: Ekosen

Sponzorirana vsebina