Se tudi vi sesanju stanovanja izogibate samo zato, ker imate s sesalnikom veliko dela. Treba ga je opremiti s primernim nastavkom, vključiti v elektriko in ga vleči za seboj, pri tem pa paziti, da se ne zaletava v vogale in podboje vrat. Tako nemalokrat pograbite raje za metlo in smetišnico. A tudi ta rešitev ni najboljša, saj se med pometanjem prah samo dviguje in ko zaključite, sede nazaj, kjer je že bil. Obstaja kaj boljšega? Vsekakor vas bo navdušil brezžični ročni sesalnik Miele Triflex. Je lahek, eleganten, vedno pri roki in nič ne komplicira. Samo pritisnete na gumb in drobtin pod mizo ni več.

Uporaba ročnega sesalnika je zelo preprosta, kar je tudi njegov glavni namen. Najpomembneje je to, da nima kabla, ob katerega bi se spotikali in ki bi se med sesanjem zatikal ob pohištvo, temveč deluje na akumulatorsko baterijo, ki se polni na polnilni postaji ali z neposrednim priklopom na električno omrežje.

Še ena prednost ročnega sesalnika je ta, da umazanijo zbira v zbirni posodi in ne potrebuje vrečk za prah. Zaradi tega je bolj ekonomičen in z njim nimate dodatnih vzdrževalnih stroškov. Seveda pa ga »parkirajte« na lahko dostopno mesto, da vam bo vedno pri roki, ko ga boste potrebovali. Če ga namreč pospravite v omaro, tvegate, da bo tam ostal neuporabljen.

S čim se lahko pohvali brezžični ročni sesalnik Miele Triflex? Nedvomno s povsem enako zmogljivostjo, kot jo imajo drugi sesalniki, osupljivo obliko in funkcijami, brez katerih kmalu ne boste več znali živeti:

Dizajn 3 v 1: Sesalnik je zelo fleksibilen. Njegova premična enota PowerUnit je lahko nameščena spodaj ali zgoraj ali jo uporabljate samostojno, zato omogoča kar tri načine uporabe.

  • Način za doseg: vseeno, ali želite posesati pod pohištvom ali pa odstraniti prah s stropa sobe; z zgoraj nameščeno enoto zlahka sežete pod posteljo ali omaro in tako poskrbite za brezhibno čistočo vašega doma.
  • Način za kompaktnost: želite posesati samo nekaj drobtin s kavča ali odstraniti prah z avtomobilskih sedežev? S samostojno enoto PowerUnit solo je to povsem enostavno: preprosto jo snamete in uporabite neodvisno od sesalnika in električne krtače.
  • Način za udobje: PowerUnit namestite v spodnje območje sesalnika in tako udobno posesate tudi zelo velike prostore, na primer dolge predsobe ali prostorne dnevne sobe.

Preprosto praznjenje: Ko je posoda za prah polna, jo s funkcijo Twist2open brez težav izpraznite – z le enim samim zasukom. Posoda se takoj odpre in prah lahko udobno stresete v koš za smeti. 

Popolno pospravljeno: Stensko držalo omogoča, da sesalnik, vključno s tridelnim priborom, povsem enostavno shranite na steni. Tako prihranite prostor, ki ga lahko izkoristite za druge stvari.

Zadihajte: Sesalnik Triflex je opremljen s filtrom HEPA Lifetime. Ta zadrži tudi mikroskopsko majhne delce in alergene do 99,999-odstotno. Za alergike velika prednost, saj je zrak manj obremenjen s cvetnim in hišnim prahom. 

Za živalsko dlako: Dolge ščetine Mielejeve ročne krtače Electro Compact brez težav in zanesljivo odstranijo živalsko dlako. Pri sesalniku Triflex Cat&Dog je ta krtača celo del serijske opreme.

Z lučko: In še ena funkcija, ki jo boste takoj vzljubili. To je električna krtača Multi Floor XXL z BrilliantLight. Ne bo vam ušla niti ena smet, saj posebno široka krtača z lučko optimalno pobira prah in umazanijo. Avtomatsko se prilagodi vsaki talni oblogi in hitro globinsko očisti vse površine.

Sesajte, kolikor vas je volja: Zaradi zmogljivega litij-ionskega akumulatorja, razvitega v sodelovanju z VARTO (in še enega dodatno priloženega*) lahko s sesalnikom Triflex sesate skorajda v nedogled. Pri uporabi dveh akumulatorjev lahko pri prvi stopnji moči in brez priključene električne krtače Multi Floor XXL sesalnik uporabljate do 120 minut in v tem času očistite do 250 m2 površine.

* Značilnosti opreme so odvisne od modela.

Foto: Miele